Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino ahbabı hep idmanda görüyorum, bir şekilde artık uzlaşı yoluna gidilebilse keşke. Hani oyuncuya da bize de yazık. Gerçi zaten yokmuş gibi davranıyoruz kendisine, net bir şekilde sol bek istediğimizi duyuruyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum, üzücü bir ahval.

ben ingiltereye gitsem ülkeye alışana kadar 2 sene geçer

bu adam bir de yıllarını tek takımda ve takımın en büyük yıldızı olarak geçirmiş
Katılıyorum taliplisi varsa tabi satılsın ama biz oyuncular 6 ayda çöp deyip geçiyoruz bu mantalite yanlış. Bazen oyuncuların uyum süreleri uzun sürebiliyor bir de bu oyuncular takımla kamp yapmamışsa bu olasılık çok daha yüksek oluyor. Odeagard mesela Arsenal devre arası almıştı o dönem hiç katkı vermedi sonraki seneler kamp falanda yapınca git gide açıldı. Bu tarz ilk gittiği zaman uyum sıkıntısı yaşayıp takımla kamp dönemi geçirdikten sonra açılan ve katkı vermeye başlayan çok sayıda oyuncu var. Sterling mesela geçen sene Chelsea'ye geldiği zaman istenilen performansın uzağındaydı bu sene ise en etkili oyuncuları Palmer ile birlikte.

şunu paylaşıon ya ne diyim sana
zurna yemek istiyor musun?
@Murat Durmaz
@Umut Şimşek Her şefin her müşterisine ayrı 1 servisi vardır.Ben de Umut'a bunu uygun gördüm sevdiği için kanks yav :D
GNe14w.gif

Levent Mercan'a benden ok.
Levent Mercan = Kazımcan + Halil yeterli, paraya gerek yok kabul ederler.

FC Torino'nun tek bir tane sol wingbacki var. 3 stoperle oynuyorlar. Tam Angelinoluk yer olabilir. Ama maasini zor karsilarlar gibi geliyor bana. Hele o eski düsük vergi kurali degisti diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt