Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu eksik tsyi yenemiyorsak zaten bırakalım bu işi, transfer mransfer de yapmayalım seoznu kapatalım
Kesinlikle katılıyorum eğer Trabzon'a yenilip Anadolu kulüplerine işimiz kaldıysa geçmiş olsun yarın Trabzon'u yenemedikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmıyor.

Sezonun belkide en sert virajına giriyoruz ya şarampole ya da tam gaz hedefe ortası yok.

zahadan ts maçında skor bekliyorum. tsnin sağ tarafı baya sorunlu, baniya ile mehmet arasına koşular atarsa bi tane denk getirir.

sağ önde de bence barış oynamalı

boey+barış fizik olarak ezer geçerler

tsnin en önemli hücum girişimi bence viscayı arkaya kaçırmak olacak

barışın enerjisi viscayı daha iyi durdurabilir ama bence hücumdan yararlanmakta fayda var

bizim en iyi oynadığımız maçlarda her zaman şu omurga vardı:

boey-sanchez-apo-torriera-kaan-kerem-mertens-BAY-icardi

şu 9'un yanına zaha/demirbay/angel/kazo'dan biri, pozisyona göre eklemleniyordu. tete'nin bu oyunda pek katkısı yoktu.

özellikle boey- sanchez-apo- torriera-kaan

şu 5li oldu mu, oyunu karşı tarafa bırakmıyoruz. şu 5linin de 2 aydır birlikte oynadığı yok.

şimdi herkes iyileşti. umarım bir daha sakatlık olmaz.

hele bir de formda bir icardi olursa, göreceksiniz bakın nasıl içinden geçeceğiz ligin.

özellikle sanchez ya. aşırı önemli bir oyuncu. nelsson'u çok seviyorum ama, top ayağına geldi mi, karar vermesi, aksiyona geçmesi falan 4 mevsim geçiyor. bir de en sonunda hep en yakınına garantiye veriyor kendine güvenmediği için. başka bir oyunda çok değerli bir stoper ama.

sadece nelsson-sanchez değişikliği bile bizim oyunu olumlu seviyede kat kat arttırır.

Yalnız zaha kötü mötü ama halili golden sonra çok içten tebrik etti biraz düşündüm de çok mu çabuk siliyoruz oyuncuları daha geleli 7 ay oldu
ben ingiltereye gitsem ülkeye alışana kadar 2 sene geçer

bu adam bir de yıllarını tek takımda ve takımın en büyük yıldızı olarak geçirmiş

Bir dönem Karabükspor'da oynayan Lomano LuaLua vardı, 32 yaşında gelmişti. Premier Lig'de vasat bir kariyeri vardı hatta Arabistan'a kadar düşmüştü ama bizim lige geldiğinde olağanüstü işler yapıyordu, topu ayağına aldı mı, bekleri, stoperleri mal ediyordu. Zaha geldiğinde de öyle bir anlatıldı ki, dedim herhalde LuaLua ayarında bir topçu aldık, dedim slalom yaparak Anadolu takım savunmacılarını bayıltacak falan... Sonuç, Ümraniye bekinin madara ettiği bir adam oldu çıktı. Söylenecek başka söz yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bora Akıncı

zaha başlığında cezalıyım buradan yazayım dedim.

lomano lualua değil

lomana TRESOR lualua bey diyeceksiniz :d

şaka bir yana efsanad bir topçu idi. özel hayranıyım.

zahada tete de ivedilkle yollanmalı bu gerçeği ne kadar erken kabul edersek mali külfetimiz o kadar hafifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt