Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önceki sayfadaki tweet ile alay ediyordum renktaş. Böyle duyum mu olurİsim vermedikten sonra bunu yazmanın ne anlamı oluyor, mutlu mu olalım ne yapalım?
Allahin kaoscusu senin gibiler yuzunden foruma ugramak bile gelmiyor icimden.Isiniz gucunuz ona buna bok atmak takim kotu olunca cikarsiniz ben dedim futbolu ben biliyom dersiniz .Basarili olunc ortadan kaybolursunuz cakma taraftar seniYa bizim takımın planlayıcısı kim futbolla geçen sene ilgilenmeye başlayan erden mi aldırdığı 30 oyuncunun 25i tutmayan okanmı gurbetçi hariç oyuncu tanımayan demireli mi siraçhanı keşfeden utkucanmı önüne gelene milyonlar saçan cenk mi
Bu ekip napmaya çalışıyo çıkın taraftarı bilgilendiren yok rahat rahat takılıyolar baskı bile hissetmiyolar bugün puan kaybı olursa ne anlamı kalacak transferin
halil dervisoglu nu satalim
zaha icardi bakambu bara
forumda olsa en kafa açan ödülünü temiz 10 sene kapatırdı zurhan
Bunun adresini bulman lazimAllahin kaoscusu senin gibiler yuzunden foruma ugramak bile gelmiyor icimden.Isiniz gucunuz ona buna bok atmak takim kotu olunca cikarsiniz ben dedim futbolu ben biliyom dersiniz .Basarili olunc ortadan kaybolursunuz cakma taraftar seni