Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bizim takımın planlayıcısı kim futbolla geçen sene ilgilenmeye başlayan erden mi aldırdığı 30 oyuncunun 25i tutmayan okanmı gurbetçi hariç oyuncu tanımayan demireli mi siraçhanı keşfeden utkucanmı önüne gelene milyonlar saçan cenk mi

Bu ekip napmaya çalışıyo çıkın taraftarı bilgilendiren yok rahat rahat takılıyolar baskı bile hissetmiyolar bugün puan kaybı olursa ne anlamı kalacak transferin
Allahin kaoscusu senin gibiler yuzunden foruma ugramak bile gelmiyor icimden.Isiniz gucunuz ona buna bok atmak takim kotu olunca cikarsiniz ben dedim futbolu ben biliyom dersiniz .Basarili olunc ortadan kaybolursunuz cakma taraftar seni

Okan hocaya sol bek ve orta saha alın artık, yeter. Adam muazzam götürüyor. Sol bek yerli alın, 8.5 numara da orta saha alın. Kim gidecekse de gitsin artık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke Zaha’yı daha önce forvette deneseydin de Sivas’ta 2 puan bırakmak zorunda kalmadaydık hocam. Neyse sağlık olsun. Bize Halil’i izlettin kaç maçtır..

Kadro yeterli bosa para harcamaya gerek yok.

Musferilerin gazini almak icin bir tane cikma lastik bulunuyorsa o baska

Bir tane solbek bir de orta saha alalım arkamıza yaslanıp topumuzu izleyelim

Bize karşı anadolu kulüpleri fbye karşı oynadığı gibi açık oynasa olacak olan bu işte. Ondan da önemlisi Son 1 aydır forumdaki negatif ortam umarım artık biraz olumluya döner. Ndombele başlığına giriyorsun en çok dalga geçen bizim taraftar, adam giriyor kilo milo deniyor ama oyununu oynuyor. Fb gol atıyor bu sene şamp belli mesajlarından geçilmiyor , fred bi pas atıyor bunu alacaktık işte şimanski gol atıyor bunu alcaktık işte mesajlarını okumak insanı yoruyor. Bir sol bek bir 8.5 numaraya bu takım herkesi yenecek güçte. Bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt