Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic yıllardır italyada önde baskılı bi takıml oynuyor. Kamada mamada boş iş alabiliyorsak psalic yapalım veya o kalitede birini getirelim. Bize akıl ve kalite lazım
İşte feraset, işte cesaret, işte fazilet. :tbr:

Zahayi icardinin arkasina konumlandirip, butun gucunu hucuma odaklarsak cok verim aliriz.

Bu durumda bize 10 numaradan cok hucum hattini tasiyacak bi dinamo bulmak kaliyor.

Zaha kerem veya mertensten biri satilmayacaksa 10 numara transferinin isleri daha da karistiracagini dusunuyorum

YALNİZ İYİ KOYDUK YAW

Bu arada Trabzon kötü değildi, biz bitirici oynadık. Diğer maçların içinde bugüne nazaran 3 katı pozisyon bulup bitiremedimiz kaç tane maç vardı. Konya-İstanbul-Rize-Başak gibi maçı başlamadan kaybeden ve 4 ila 7 arası gol yiyebilme kepazeliğini göstermis sözde "makas açıldıcılar" Fener'e buyur ederken bize hunharca defans yapıyordu.
Zaha farkı, adamın içinden forvet çıktı.

Ne olur sol bek almayin devre arasi ya. Yazin cok iyi bir adam alinacaktir ok ama devre arasi hic gerek yok

Boey ve Kaan bekleri muazzam detay. İkisi de azman ikisi de sert ikisi de hava topuna hakim. Boey atlet, Kaan pozisyon bilgisi yuksek. Kaan gercekten azimsanacak bir adam degil

Yapmamiz gereken 8 numara ve 10 numara almak

Pasalic gibi 6-8-10 ucunu birden oynayabilen bir adam alabilirsek macina gore sunu da oynayabiliriz

Baris - Torreira - Pasalic - Kerem
Zaha - Icardi

Torino Vlasic’i bırakmaz mı bize ya :D

yaz dönemi yerını doldurmakta en cok zorlanacagımız adam Mertens

cünkü onun klasında zekasında ve yaşı genc adam icin 20 25 min gerekli

Ben bu Pasalic olayını anlamadım

Bu adamı bize niye versinler, piyasası da var hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt