Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.836
- 20.405
- 2.663
Zahayi paketlemek lazım diyenlere sövmeye gelmiştim, medyadaki algıcılara aldandıklarını dusunerekten vazgeçtim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14-15e o riski almamak lazım zaten.Zaniolo gibi büyük ligde sorun yaşamış,düşüş yaşamış wonderkidlere fırsat olarak verilir o para ama Baturina gibi biri için çok riskli o paraları vermemiz bence.Baturina icin 14-15 verilir ama biz alirmiyiz? Sanmam.
Buluruz merak etme. Zaten safkan 10 no kalmadı gibi bişey dunyada.yaz dönemi yerını doldurmakta en cok zorlanacagımız adam Mertens
cünkü onun klasında zekasında ve yaşı genc adam icin 20 25 min gerekli
bizi istiyor
seni istemiyor
Ben bu Pasalic olayını anlamadım
Bu adamı bize niye versinler, piyasası da var hala
Para için tabi. Yoksa akilli olan her topcu direk milana gider. Stoperleri sakatlandi direk forma şansı bulur. Ama bu hiyar 6 ay takilayim milyonlari indireyim zihniyetinde demek ki. Şunu avrupa kadrosuna almamasi lazim montella ninBu Çağlar Söyüncü gerizekalı falan mı acaba ne güzel kulüpler istiyor bu fenere gitmeye çalışıyor herhalde bunlar 3m falan verecek yarım sezonluğuna.
Zahayı avatar yaparsa

Kontratin bitmesine 1.5 sene kalmis galiba. Her mac banko oynatilmiyor 11'de bu sezon.Ben bu Pasalic olayını anlamadım
4,5 attıkları maçların tamamı satılıktırFenerbahçe şerefsiz bir camiadır.
ben buldum bile ama turkiyeye gelmez antonio grizzman ve tabi bizde o paralar varmıBuluruz merak etme. Zaten safkan 10 no kalmadı gibi bişey dunyada.
haberler italyan kaynaklıydı bir de ismi geçen en mantıklı isim gibi bize uygunBen bu Pasalic olayını anlamadım
Ezber yorumları üstten oku geçzahaya sallayanlar zaha hakkında mesaj bile yazamıyorlar![]()