Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahayi paketlemek lazım diyenlere sövmeye gelmiştim, medyadaki algıcılara aldandıklarını dusunerekten vazgeçtim

Baturina icin 14-15 verilir ama biz alirmiyiz? Sanmam.
14-15e o riski almamak lazım zaten.Zaniolo gibi büyük ligde sorun yaşamış,düşüş yaşamış wonderkidlere fırsat olarak verilir o para ama Baturina gibi biri için çok riskli o paraları vermemiz bence.

Muslera
Boey - Davinson - Abdul - Kaan
Torreira - Demirbay
Baris - Mertens - Kerem
Icardi

Su kadroda Demirbay ve Mertens yerine 2 adam alirsak. Bir de araya Teteyi kiralayip sag kanada birini alirsak cok rahat sampiyon oluruz. Fbde daha 7-8 sene kendine gelemez bu kadar para harcamisken

Bu Çağlar Söyüncü gerizekalı falan mı acaba ne güzel kulüpler istiyor bu fenere gitmeye çalışıyor herhalde bunlar 3m falan verecek yarım sezonluğuna.
Para için tabi. Yoksa akilli olan her topcu direk milana gider. Stoperleri sakatlandi direk forma şansı bulur. Ama bu hiyar 6 ay takilayim milyonlari indireyim zihniyetinde demek ki. Şunu avrupa kadrosuna almamasi lazim montella nin

Bu akşam bize güzel bir örnek gösterdi, Zaha nın ileri uçta İcardi ile birlikte oynaması hepimiz adına daha faydalı olur sanırım

Bu takıma İcardi, Ziyech ikilisi eklenince daha güzel bir hale gelir ama yine de ne olursa olsun bizim takıma bir sol bek gerekiyor adam akıllı

Muslera
Boey-Davinson-Abdülkerim-Transfer
Ziyech-Torreira-Demirbay-Kerem
İcardi-Zaha

çağları ben merihden daha çok beğeniyordum

ama tam bir trde yetişen tipik türk topçusu

2-3 sene iyi oynayıp sonra ortadan kayboluyorlar

yinede fbye gitmesini istemem

toparlanırsa iyi bir türk stoperleri olacak

bazı maclarda veya mac içerisinde 3lü ortasaha dönsek eleştirdigimiz demırbay veya kırkpınar güreşçisi dombele bile gözümüze daha iyi gelecek ama sevgili hocam hic denemıyor nedense

Bir sey soracagim. Tvlerde filan fenere yenilen takimlarin futbolculari bize yenilen takimlarin futbolculari gibi sinirli sekilde elestiriliyor mu?
Resmen irrite oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt