Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem kotu oynuyor auuvvvv 2 tane super gol atiyor kimsedr ne ovme ne bisey nedir bu Kerem dusmanligi anlayamadigim.Keremin olmadigi gecen macta dogru durust pozisyona bile girememistik
Kerem öyle bir oyuncu, sahada yok dersin 2 gol atmış olur. Skor yapamazsa yerden yere vurulur, gol atarsa ses yok. Birde bu çocuk uzunzamandır ilk kez sol kanat oynadı 2 gol attı. Zaha da forvet oynadı 2 gol attı. Herkes yetinde oynarsa taşlarda yerinr oturuyor..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocam acil inadından vazgeçip 4-4-2 dönmesş lazım çok net Zaha forvet oyuncusu yav adam aktı geçti valla

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Transfer
Barış Torreira Transfer Kerem
Zaha icardi

Bu sistemde icardide rahatlar

Bize karşı anadolu kulüpleri fbye karşı oynadığı gibi açık oynasa olacak olan bu işte. Ondan da önemlisi Son 1 aydır forumdaki negatif ortam umarım artık biraz olumluya döner. Ndombele başlığına giriyorsun en çok dalga geçen bizim taraftar, adam giriyor kilo milo deniyor ama oyununu oynuyor. Fb gol atıyor bu sene şamp belli mesajlarından geçilmiyor , fred bi pas atıyor bunu alacaktık işte şimanski gol atıyor bunu alcaktık işte mesajlarını okumak insanı yoruyor. Bir sol bek bir 8.5 numaraya bu takım herkesi yenecek güçte. Bu kadar basit
Bana mı saçma geliyor bir tek ya bende Ndombele gayet olumlu oynuyor kiloya takıyor bizim taraftar baya ya

1 hafta içinde şu hamleler yapılsın şampiyonuz

Muslera
Boey - Davinson - Abdülkerim - Kaan
Torreira - Saul
Barış - Joao Mario - Kerem
Icardi

Günay
Turap - Nelsson - ????? - Kazım
Berkan - Demirbay
Ziyech - Mertens - Zaha
Bakambu

Okan Hocaya fizik kalitesi iyi oyuncu verirsek efsane bir galibiyet seri daha yakalayabiliriz.

3. golden sonra bir ara maçı izlerken Nottingham Forest'dan Mangala ve Tavares paketi hayaline daldım.

Tavares çöp bir oyuncu değil ve oyun tarzı ile bizim takıma acayip uyacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt