Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan ayhan da baris da akerim de angelinodan iyi performans verdi sol bekte
Bu gundemi rafa kaldiralim derim
Onu bunu bilmem de kerem kesin solda devamkerem mertens barış devam mı
Kerem öyle bir oyuncu, sahada yok dersin 2 gol atmış olur. Skor yapamazsa yerden yere vurulur, gol atarsa ses yok. Birde bu çocuk uzunzamandır ilk kez sol kanat oynadı 2 gol attı. Zaha da forvet oynadı 2 gol attı. Herkes yetinde oynarsa taşlarda yerinr oturuyor..Kerem kotu oynuyor auuvvvv 2 tane super gol atiyor kimsedr ne ovme ne bisey nedir bu Kerem dusmanligi anlayamadigim.Keremin olmadigi gecen macta dogru durust pozisyona bile girememistik
Bana mı saçma geliyor bir tek ya bende Ndombele gayet olumlu oynuyor kiloya takıyor bizim taraftar baya yaBize karşı anadolu kulüpleri fbye karşı oynadığı gibi açık oynasa olacak olan bu işte. Ondan da önemlisi Son 1 aydır forumdaki negatif ortam umarım artık biraz olumluya döner. Ndombele başlığına giriyorsun en çok dalga geçen bizim taraftar, adam giriyor kilo milo deniyor ama oyununu oynuyor. Fb gol atıyor bu sene şamp belli mesajlarından geçilmiyor , fred bi pas atıyor bunu alacaktık işte şimanski gol atıyor bunu alcaktık işte mesajlarını okumak insanı yoruyor. Bir sol bek bir 8.5 numaraya bu takım herkesi yenecek güçte. Bu kadar basit
Karışık mı kemalim?Hemen bir Tost yiyip geliyorum Arkadaslar gündem cok sicak
Karisik Eray'im karisikKarışık mı kemalim?
Karıştırmayalım abi veriyolarsa çekelim gitsinBen bu Pasalic olayını anlamadım
Bu adamı bize niye versinler, piyasası da var hala
Yalan yok isteyenlerden biride bendim ama adam leş ötesi olmuş iş yapmazşu vasat bakasetası bize istiyordunuz la
Allahdan erden timur başkanım pur kalitede ısrar ediyor![]()

Bende Aydın Yılmaz vs Tete yapayım reisButun hafta zahaya salladim serkan calik bile ts deplasmani almisti fln dedim bundan sonra boyle devam![]()