- 17 Ağustos 2009
- 44.138
- 33.234
- 3.448
Sakatlıktan dönünce kulübümüze bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reali zaten elemiştik şerefsiz hakem ramos un çirkefliklerine ve yaptığı penaltıya göz yumdu.Tabii ya.O zamanlar bizim orta saha müthiş olduğu için takım savunmasını harika yapıyorduk ondan dolayı bu ikili bile siritmamisti.Nelsson-Apo-Davinson'dan herhangi ikisinin o orta sahanın arkasında oynadığını düşünsene, bence Reali kesin elerdik
Evet real kadar nefret ettiğim bir takım yok zaten avrupanin fbsi tam -şike anlamında- bunlar kadar kullanan, desteklenen 2. Bir takım yoktur.Herifler o kadroyla bizi bile hakemle elemisti sonra Lewa küsküyu vermişti bunlara.O gün bugündür bunlardan nefret ederimReali zaten elemiştik şerefsiz hakem ramos un çirkefliklerine ve yaptığı penaltıya göz yumdu.
Kadıköy'e Pelkas-Aleksic-Berkay orta sahasıyla çıkıp 4 yiyen adamdan tek beklenti Fb'sinden yine fark yemesi olur.Çağdaş denen şişme bebeğin fb'den puan alacağını sananları görmek beni üzüyor.
Belki Dubois birini kafasına çarptırıp gol atabilir ama puan için yeterli olmaz.
aldık mıjakub moderrrrrrrrrrrrr
Puan alabilirmi bilmem ama kaliteli düzgün birisidir çağdaş izmirden tanıyorum, ya babası ya kendisi unuttum sıkı gs fanidirÇağdaş denen şişme bebeğin fb'den puan alacağını sananları görmek beni üzüyor.
Belki Dubois birini kafasına çarptırıp gol atabilir ama puan için yeterli olmaz.
Niye moder mi geliyor
Niye moder mi geliyor
Elbette birebir de iyi adamdır ama bize karşı ayrı bir hırsı var. Rıza gibi...Puan alabilirmi bilmem ama kaliteli düzgün birisidir çağdaş izmirden tanıyorum, ya babası ya kendisi unuttum sıkı gs fanidir
Kayseride bence iyi top.oynatiyordu takımlarına iyi fizik yüklemesi yapıyor ama akbili hiç izlemedim benzer şekilde fizik yüklendimi bilmiyorum
Çağdaş in zaten en önemli özelliği o, yıllarca Altay da oynadı, temiz bir stoperdi. Forum Bornova da sık sık denk geliyorduk. Beklediğim atağı yapamadı ama ortanın iyisi bir teknik direktörlüğü var. Fb maçı onun için vitrin takım da daha iyi görünüyor. Her şey olabilir.Elbette birebir de iyi adamdır ama bize karşı ayrı bir hırsı var. Rıza gibi...