Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlıktan dönünce kulübümüze bekliyoruz.

x1080.webp

Tabii ya.O zamanlar bizim orta saha müthiş olduğu için takım savunmasını harika yapıyorduk ondan dolayı bu ikili bile siritmamisti.Nelsson-Apo-Davinson'dan herhangi ikisinin o orta sahanın arkasında oynadığını düşünsene, bence Reali kesin elerdik
Reali zaten elemiştik şerefsiz hakem ramos un çirkefliklerine ve yaptığı penaltıya göz yumdu.

Reali zaten elemiştik şerefsiz hakem ramos un çirkefliklerine ve yaptığı penaltıya göz yumdu.
Evet real kadar nefret ettiğim bir takım yok zaten avrupanin fbsi tam -şike anlamında- bunlar kadar kullanan, desteklenen 2. Bir takım yoktur.Herifler o kadroyla bizi bile hakemle elemisti sonra Lewa küsküyu vermişti bunlara.O gün bugündür bunlardan nefret ederim

Çağdaş denen şişme bebeğin fb'den puan alacağını sananları görmek beni üzüyor.

Belki Dubois birini kafasına çarptırıp gol atabilir ama puan için yeterli olmaz.
Kadıköy'e Pelkas-Aleksic-Berkay orta sahasıyla çıkıp 4 yiyen adamdan tek beklenti Fb'sinden yine fark yemesi olur.

Çağdaş denen şişme bebeğin fb'den puan alacağını sananları görmek beni üzüyor.

Belki Dubois birini kafasına çarptırıp gol atabilir ama puan için yeterli olmaz.
Puan alabilirmi bilmem ama kaliteli düzgün birisidir çağdaş izmirden tanıyorum, ya babası ya kendisi unuttum sıkı gs fanidir
Kayseride bence iyi top.oynatiyordu takımlarına iyi fizik yüklemesi yapıyor ama akbili hiç izlemedim benzer şekilde fizik yüklendimi bilmiyorum

Çapraz bağ sonrası dikiş tutmadı. Benden ret. Orta sahaya daha fiziksel yönü ağır basan bir oyuncu lazım bize.

Edit: Şimdi tekrar baktım da çapraz bağ sakatlığından neredeyse 2 yılda dönmüş :oops: Feci bir sakatlık ama çok uzun süre oynamamış. Daha da bi yol olmaz gibi... Umarım kiralama veya alma gibi bir durumumuz yoktur.

Son düzenleme:
Puan alabilirmi bilmem ama kaliteli düzgün birisidir çağdaş izmirden tanıyorum, ya babası ya kendisi unuttum sıkı gs fanidir
Kayseride bence iyi top.oynatiyordu takımlarına iyi fizik yüklemesi yapıyor ama akbili hiç izlemedim benzer şekilde fizik yüklendimi bilmiyorum
Elbette birebir de iyi adamdır ama bize karşı ayrı bir hırsı var. Rıza gibi...

Elbette birebir de iyi adamdır ama bize karşı ayrı bir hırsı var. Rıza gibi...
Çağdaş in zaten en önemli özelliği o, yıllarca Altay da oynadı, temiz bir stoperdi. Forum Bornova da sık sık denk geliyorduk. Beklediğim atağı yapamadı ama ortanın iyisi bir teknik direktörlüğü var. Fb maçı onun için vitrin takım da daha iyi görünüyor. Her şey olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt