Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan iki senedir çok sövdüm bizimkilere ama rotasyonda olsa İcardi sakat sakat bu kadar zorlamazdı belki. Şöyle bir aklıma geldi keşke alsaymışız dedim. İnterde bir ekstra koyamamış ama tecrübesiyle Halil’in oynadığı maçlarda bizi götürürmüş
Bir anadolu deplasmanında bacağını eline verip gönderirlerdi bu adamı.

Aileni profesyonel hayatına karıştırmaman lazımdı. Sezon başı boş milliyetçilik kasmasaydın bu takımda iş yapardın artık iyi bir Avrupa kariyerin de olmayacak
Bence artık İsrailli ve Ermeni futbolcularla Türkiye'nin ilgisi alakası olmaz. Ne onlar gelir, ne bizimkiler ister. Ermenistan'da anket yapılsa en çok nefret ettikleri millet türk milleti çıkar.

Biraz sakin olun abiler Okan hocada çıkıp her mevkide eksiğimiz hepsine şunu bunu alıcaz hatta kamadayı kesin istiyorum ama pasalicte gelmeli mi diyecekti sizce tabikide kısa kestirip attı hatta erden Timur’un açıklaması vardı bu konuda çok net beli dışarıya haber sızdırmıyorlar 1 orta saha bir sol bek gelir her türlü

Ayrıca takımın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum Ümraniye bile it gibi bastı gayet iyiydik Trabzon maçı öncesi 4 gol atmamız iyi oldu moral oldu futbolcular açısından da tete de iş var üzerinde durulursa iyi olucak belli zahayı önümüzdeki sezon devre arasına elimizde tutma taraftarıyım ben halen uyum sorunu çektiğini düşünüyorum biraz forma giricek illaki form tuttuğunda farklı şeyler konuşuruz bu sene Galatasaray her türlü şampiyon olucak

Ayrıca devre arası iyi topçu bulmak zor almak için oyuncu almamak taraftarıyım olurda bir sol bek 10 numara alalım olmazda çöp alacağımıza böyle devam edelim derim

Trabzonu yendiğimiz an şampiyonluk kutlamasını yapın gitsin 🔥💪

İcardi hafta sonu oynucak muhtemelen yoksa halli bu kadar uzun süre sahada tutmazdı Okan buruk

Bence artık İsrailli ve Ermeni futbolcularla Türkiye'nin ilgisi alakası olmaz. Ne onlar gelir, ne bizimkiler ister. Ermenistan'da anket yapılsa en çok nefret ettikleri millet türk milleti çıkar.
Ermenilerin saçma sapan boş kompleksleri var ilginç insanlar cidden ama İsrailliler haklı gelmemekte.

yahudiler almanyada oynuyorsa ermeniler de turkiyede oynayabilir.

En son ADS macinin ilk yarisina kadar oyle ya da boyle top oynuyorduk ondan sonraki tüm maclar neredeyse cok cok kötü. Umraniye macinda bile dogru duzgun oynayamadik. Bu kadar zayif takima karsi kac defa topu ayagimizdan aştik sayamadim. Hucum anlaminda cok defolu oyuncumuz var.

forvetinde icardi olan takım son 3 sezonunda toplam 5 asist yapan kanadı bi dünya para verip nasıl alabilir aklım fikrim almıyor.

forvetinde icardi olan takım son 3 sezonunda toplam 5 asist yapan kanadı bi dünya para verip nasıl alabilir aklım fikrim almıyor.
e12fea8f331d2f2644c3cef4bf9bcefce03e2cd7.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt