- 3 Haziran 2015
- 53.907
- 61.906
- 3.963
Kime göre küçük SamicimKüçük bir fark
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime göre küçük SamicimKüçük bir fark
Angelinonun hangi performansına göre riske girip 6.5 vereceğiz?Rıdvan'a 3 vereceğimize Angelino'yu alak daha iyi
Ali Naci Küçük: "Galatasaray; Rıdvan Yılmaz ile anlaştı fakat Rangers 6 milyon Euro istedi, Galatasaray'ın teklifi 3 milyon Euro."
Serdar, bonucci den alır formayıBu arada dikkat ediyorum bir sürü aklı başında rtaşımız Fbyi övüyor ihtiyaçları belliydi transfer dönemi açılır açılmaz çözdüler diye
Fb 5-6 senedir her sezon 50 adam alıyor ihtiyaçlarını çözmek için çünkü böyle manyakça para akıtan bir zat var başlarında
Bizim tarihimizde bize karşılıksız para veren tek adam sosyal medyada linçleniyor transfer politikasından ötürü
Öte yandan Fbnin aldığı adamları aldıkları şartlara bakınca biz yapsak neler denirdi acaba diye merak ediyorum
Bonucci kariyerinin sonuna gelmiş ve son iki kulübünden dehlenmiş emeklilik hazırlığında bir herif ve bu adama 6 ay için €2.8m bağladılar
Krunic sözleşmesi biten 30 yaşında bir adam ve bu adama €5m bonservis ve €3m maaş bağladılar, sözleşme sonunda neredeyse 34 yaşına girmiş olacak herif
İkisinden de verim alırlar bu arada, eldeki topçularından iyi adamlar bunlar, ancak bizim böyle şeyler yapmamız akıl karı olmaz, parayı çöpe atmak olur
Ndombele ile hangi parayla fesih edilecek, kalan maaşını kim verecekndombele ile fesih edilecek. adam 100 kg geldi 120 kg olmuş. oliviera'nın memesi kopuk yok hükmünde. demirbay yeni alınacak 8'in yedeği, berkan torriera'nın yedeği. eyüp ve akman kardeşler youngster.
bence gayet sağlıklı bir yapılanma olurdu.
6 numara:
torriera-berkan-eyüp
8 numara:
ransfer -KDB-hamza/efe
Serdar, bonucci den alır formayı
Rıdvan'a hangi performansına göre riske girip 3 veriyoruz? Zaten seneye ilk 11de sınır yok Rıdvan'a da gerek yok o yüzden kiralık değilseAngelinonun hangi performansına göre riske girip 6.5 vereceğiz?
Bu Samiyen ortalığı yemliyor mu kolpalıyor mu belli değil. Ya da bizim yönetim piyasadan anlamıyor net şekilde. Kamada’nın 6 aylık sözleşmesi var, nasıl kiralayacaksın zaten. Kaldı ki adam 6 ay bekleyip bir daha imza parası alabilir. Hem Lazio’nun bonservis hem de Kanada’nın isteği yerine getirmek salaklık olur. Ben yönetimi eleştiririm. Bir ara Thuram Mhuram yazıyorlardı, bizimkiler onlara gidiyorsa daha büyük felaket. İşin özü piyasada düzgün bir maliyetle alabileceğimiz adam devre arası yok. Ya yazı tura transferi yaparız ya da ederinin üstünde para verip oyuncu alırız. Yönetim hangi yolu izler bilmemLazio'nun sportif direktörü Angelo Fabiani: "Kamada için Galatasaray'dan kimse bizi aramadı. "
![]()
Lazio, Fabiani smentisce le voci di mercato: 'Il Galatasaray non ci ha mai chiesto Kamada'
`Nessuno dal Galatasaray ci ha chiamato per Kamada`. Non ha usato giri di parole il ds della Lazio, Angelo Fabiani per smentire seccamente le voci di mercato che.www.calciomercato.com