Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan'a 3 vereceğimize Angelino'yu alak daha iyi

Ali Naci Küçük: "Galatasaray; Rıdvan Yılmaz ile anlaştı fakat Rangers 6 milyon Euro istedi, Galatasaray'ın teklifi 3 milyon Euro."
Angelinonun hangi performansına göre riske girip 6.5 vereceğiz?

Bu arada dikkat ediyorum bir sürü aklı başında rtaşımız Fbyi övüyor ihtiyaçları belliydi transfer dönemi açılır açılmaz çözdüler diye

Fb 5-6 senedir her sezon 50 adam alıyor ihtiyaçlarını çözmek için çünkü böyle manyakça para akıtan bir zat var başlarında

Bizim tarihimizde bize karşılıksız para veren tek adam sosyal medyada linçleniyor transfer politikasından ötürü

Öte yandan Fbnin aldığı adamları aldıkları şartlara bakınca biz yapsak neler denirdi acaba diye merak ediyorum

Bonucci kariyerinin sonuna gelmiş ve son iki kulübünden dehlenmiş emeklilik hazırlığında bir herif ve bu adama 6 ay için €2.8m bağladılar

Krunic sözleşmesi biten 30 yaşında bir adam ve bu adama €5m bonservis ve €3m maaş bağladılar, sözleşme sonunda neredeyse 34 yaşına girmiş olacak herif

İkisinden de verim alırlar bu arada, eldeki topçularından iyi adamlar bunlar, ancak bizim böyle şeyler yapmamız akıl karı olmaz, parayı çöpe atmak olur

Bu arada dikkat ediyorum bir sürü aklı başında rtaşımız Fbyi övüyor ihtiyaçları belliydi transfer dönemi açılır açılmaz çözdüler diye

Fb 5-6 senedir her sezon 50 adam alıyor ihtiyaçlarını çözmek için çünkü böyle manyakça para akıtan bir zat var başlarında

Bizim tarihimizde bize karşılıksız para veren tek adam sosyal medyada linçleniyor transfer politikasından ötürü

Öte yandan Fbnin aldığı adamları aldıkları şartlara bakınca biz yapsak neler denirdi acaba diye merak ediyorum

Bonucci kariyerinin sonuna gelmiş ve son iki kulübünden dehlenmiş emeklilik hazırlığında bir herif ve bu adama 6 ay için €2.8m bağladılar

Krunic sözleşmesi biten 30 yaşında bir adam ve bu adama €5m bonservis ve €3m maaş bağladılar, sözleşme sonunda neredeyse 34 yaşına girmiş olacak herif

İkisinden de verim alırlar bu arada, eldeki topçularından iyi adamlar bunlar, ancak bizim böyle şeyler yapmamız akıl karı olmaz, parayı çöpe atmak olur
Serdar, bonucci den alır formayı

ndombele ile fesih edilecek. adam 100 kg geldi 120 kg olmuş. oliviera'nın memesi kopuk yok hükmünde. demirbay yeni alınacak 8'in yedeği, berkan torriera'nın yedeği. eyüp ve akman kardeşler youngster.

bence gayet sağlıklı bir yapılanma olurdu.

6 numara:
torriera-berkan-eyüp

8 numara:
ransfer -KDB-hamza/efe
Ndombele ile hangi parayla fesih edilecek, kalan maaşını kim verecek

Oliveira hocanın söylediğine göre 2-3 hafta sonra antrenmanlara dönüyormuş

Bir de dediğim gibi sınır olduğundan ötürü kadro dizmek imkansız olacak böyle bir 8 numara bulduğumuzda. Böyle birini bulup alıyorsak sol bekten vazgeçmek lazım gelecek, orayı Barış ve Kaan ile götürmeye çalışmak gerekecek

Ben iki mevkiye de uzun vadede fayda alabileceğimiz iyi topçular bulmamızı imkansız gördüğümden bir şekilde Angelino konusunu çözüp rastgele bir herifi kiralamanın en iyi çözüm olduğu kanaatindeyim

Kalede gözüme kestirdiğim isimlerden biri Julen Agirrezabala

Basklardan baya iyi kaleci çıkıyor ve bu çocuğun önü Unai Simon sebebiyle kapalı

Athletic Simon'u satıp kendisini as kaleci de yapabilir ama olmazsa derhal çökmeliyiz

Kazimcan gecen sezonun son maclarinda cok iyi bir cikis yakalamisti. Bu sezon ise sakatlik ve duzenli 11’de oynamadigi icin sahada rahat degil gibi. Ozguvensiz duruyor. Gecen sezonun son maclarinda hirsi, agresifligi ve zaman zaman dogru top kullanimi ile iyi sinyaller vermisti. Henuz 21 yasinda. Umarim Okan hoca daha fazla uzerinde durur.

Eğer Ndombele tutsaydı ne denilecekti? Taraftar akıl koydu, doğru bir tercih mi diyecekti? Kağıt üzerinde Ndombele, Vecino'dan daha iyi.

Transfer doğru, ancak adamın oynamak gibi bir derdi yok.
İşte o Vecino

9415C538-BE1E-40DF-B8DA-9C23B2F36332.jpeg

İki haber veriyorlar diye şunlarla muhatap olmak zorunda kalmamız çok acı.

Lazio'nun sportif direktörü Angelo Fabiani: "Kamada için Galatasaray'dan kimse bizi aramadı. "

Bu Samiyen ortalığı yemliyor mu kolpalıyor mu belli değil. Ya da bizim yönetim piyasadan anlamıyor net şekilde. Kamada’nın 6 aylık sözleşmesi var, nasıl kiralayacaksın zaten. Kaldı ki adam 6 ay bekleyip bir daha imza parası alabilir. Hem Lazio’nun bonservis hem de Kanada’nın isteği yerine getirmek salaklık olur. Ben yönetimi eleştiririm. Bir ara Thuram Mhuram yazıyorlardı, bizimkiler onlara gidiyorsa daha büyük felaket. İşin özü piyasada düzgün bir maliyetle alabileceğimiz adam devre arası yok. Ya yazı tura transferi yaparız ya da ederinin üstünde para verip oyuncu alırız. Yönetim hangi yolu izler bilmem

Ayin 19u bitti neredeyse transferin t si bile yok. İşler vahim gibi duruyor

Rıdvan ne ya

Rıdvan asla gelmemeli

Freiburg'daki çocuk ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt