Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela şöyle salaklıklar yapmayız umarım. 1-2 seneye 2-3’e bırakırlar. Sassuolo Başkanı da uçup kaçıyordu

Bizden bir bok olmaz bu yöntemle. 6m mu çektiler hemen alternatiflere ucucaksin abi. Beklemek ne demek ya. Yazın gördük beklemeyi. Bütün beklediklerimizi başkaları kaptı gt gibi kaldık ortada sonra. Bu ara transferden umudum yok beklersek yine ndombele tarzi bitik adamlari toplariz.

Rıdvanı zerre istemiyorum. Niye adından bahsediliyor, niye avrupadan istediler anlamış da depilim.

Kuruduk yahu, ne bir tıkırtı var ne de şıkırtı. Yoğun kolpa da olur.

Yabancı basında bile tık yok bizle ilgili. Son haftaya kadar oyalayip sonra adam almak için almadık böyle de şampiyonluğu kovalariz icimizden hallederiz kenetlen başka Gs yok nidalari atilir

Bunu bende yapıyorum genelde. Misal markete çıkıyorum bir satılık ev ilani görüyorum meraktan arıyorum civarda ev fiyatları ne oldu diye. Sonra teşekkür ederim diyip kapatıyorum. Ev falan da aldığım yok maksat piyasa araştırması yapmak. Bunlarin yaptığı da ayni 😂

Bir no name sol bek alip dönemi kapatiriz.

Para yok anlasilan.

Eğer bunun içinde CL gelirleri varsa geçmişler olsun. Normalde Eylül ayı gibi sene sonuna doğru 1 milyar TL'ye yakın kar edilmesi hedefleniyordu o para 34 m TL karın içindeyse bu şartlarda önümüzdeki 6 ay zarar yazabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt