Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bitmişiz birde şampiyonlar ligindeki gelirleri aldık.

Hiç izlemedim. Ama maaşı düşük olacaktır, istatistikleri de iyi bu tarz oyunculara daha sıcağım. Dediğim gibi bundan sonra GS'de olacak transferler maks 24-25 yaşında 1.5 milyonu geçmeyen maaşlarda olmalı. Sezon sonu yüksek maaşlı Mertens, Muslera, Ndombele, Angelinho hatta almazsak Ziyech hepsinden çıkıyor kulüp. Tete, Zaha, İcardi, Sanchez, Oliveira, Torreira kalıyor onlardan da sezon sonunda Oliveira'dan çıkmaya ve duruma göre Tete ve Zaha'dan çıkılabilir gibi. O yüzden bundan sonra ona göre maaşlarda daha eli sıkı davranmalıyız.

Freiburgdan Berkay vardi mesela noldu onun da haberi geçmiyor artık. Onu da alamiyorsak geçmiş olsun dileklerimizi sunalım

Eğer bunun içinde CL gelirleri varsa geçmişler olsun. Normalde Eylül ayı gibi sene sonuna doğru 1 milyar TL'ye yakın kar edilmesi hedefleniyordu o para 34 m TL karın içindeyse bu şartlarda önümüzdeki 6 ay zarar yazabilir.

Kasım ayında CL gelirleri falan olmama ihtimali yüksek bir de bildiğim kadarıyla sponsorluk gelirleri falan peşin alınmadıysa ödeme planına göre ödeme gelince yansıyor sanırım bilançoya. Yine 1 milyara yakın kar sene sonuna doğru değil bu sezon bittiğinde 1 milyara yakın kar edeceğini söylemişlerdi. Gerçi ondan sonra faizlerde ciddi yükselme oldu o yüzden 1 milyara yakın kar olmaz herhalde ama 500'e yakın kar olur herhalde.

Takıma katkı sağlayamayacakları çoktan anlaşılmış Ndombele ve Angelino gönderilip, en azından solbek ve ofansif orta saha oyuncusu da alınamayacaksa, yönetim ve hoca transfer için hiç konuşmasınlar artık. Böyle olsa bile mazur görecek, göstermeye çalışacak işgüzarlar mevcut. Kadro sıkıntılı ve bunun çaresine bakmak için oradalar. ''Kayadan uçtuydum, kan sıçtıydım'' bahanelerinin nereye götüreceği az çok belli...

Hiç de transfer heveslisi değilimdir. Hatta herkesin coşkuyla karşıladığı ismi büyük ve maliyeti yüksek transferlere hep ihtiyatla yaklaşırım; 'ya tutmazsa'...Ancak şu an kadro tıkanmış durumda ve birkaç hamle yapılması, keyfe keder değil, mutlak gereklilik...

Bütçe kısıtlı ise de ona göre hamleler yaparsın; mesela Kevin Rodrigues dememin sebebi o (Bütçe ofansif orta saha transferine kalsın diye), hayranı değilim yoksa...

Bir yıllık maaş maliyetleriyle; Zaha,Tete, Ndombele, Ziyech, Angelino=22 milyon Euro. Hepsinin katkısını toplasan adam akıllı tek bir futbolcu zar zor çıkar; para ve kontenjan onlar için tüketildi diye de şimdi gerekli hamleleri yapamıyorsun. Almasını bilene ibretlik...

şampiyon olduk+ucl gelirleri varken kar rakamı garip degilmi

fener okadar başarısızlıga ragmen nasıl kar edebiliyor bunlar ?

transfer yapan limit mimit demeyen başgan istiyoruz

36b2b8d7f123400aa772e454ec13166e.jpg

Buzdolabı satışlarını kar olarak göstermiş eşşoleşşek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt