- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerburgaz'ı Başkent inşaat yapma olayını hiç duymadım. Ayrıca Başkent inşaat patlamadı ki sahibi bir ara göz altına alındı sonra serbest bırakıldı hala da sponsorumuz patlaya Gkn Kargo. Kemerburgaz'a şu ana kadar harcanan para da 150 yada 200 milyon TL idi sanırım başkan açıklamıştı. 2 yada 3 sahayı sözde GSİAD yapacaktı onlar söz vermişti onlar patlamış olabilir bir ihtimal bu krizde parayı geç toplaştırmış olabilirler.kemerburgazı başkent inşaat yapacaktı
birşey ödemeyecektik beleşe yapacaklardı
biz floryayı ödeyecektik
sahibi patlayınca tüm plan altüst oldu
biz floryayı ödedik
kemerburgaza para kalmadı dahs iki hafta önce ilaheyi yeni çıkardık sahalar için
bankadan ödeme onayı belli ki yeni çıktı
angut divanımız olmasa nef yapar bitirirdi
beleşe yaptım dese bile kimseye insndıramayacağı için ihaleye çıktılar
FeghouliTorrent, Omar, Belhanda başka kimin dosyası vardı?
o zaman verdiğim banlar yüzünden bu gece benKör Omar yüzünden forumun yarısı ceza almıştı. Sebep de köre kör dedik diye.
Haklısın rtaş oraya da endombeleyi yazalımIcardi tembelse neden her maç oynamaya çalışıp 2 ay iğneyle oynadı acaba hatta fb maçı oynansa onda da oynayacaktı.
Transfer yok birsey yok pek hayırlı olmayacaktüm cimb bomblulara hayırlı haftasonları diliyorum
Kemerburgaz'ı Başkent inşaat yapma olayını hiç duymadım. Ayrıca Başkent inşaat patlamadı ki sahibi bir ara göz altına alındı sonra serbest bırakıldı hala da sponsorumuz patlaya Gkn Kargo. Kemerburgaz'a şu ana kadar harcanan para da 150 yada 200 milyon TL idi sanırım başkan açıklamıştı. 2 yada 3 sahayı sözde GSİAD yapacaktı onlar söz vermişti onlar patlamış olabilir bir ihtimal bu krizde parayı geç toplaştırmış olabilirler.
Transfer yok birsey yok pek hayırlı olmayacak
2-2 biter fark 4 olur havlu atarız5 puan fark çakmaları çok olası ne yazık ki
Gelen soru üzerine adam geçiştirmiş biraz öyle saha sözü falan vermemiş yalnız zaten Başkent İnşaat hala sponsor patlama yok yani. 2 saha için sözü veren GSYİAD idi. Kaba inşaat için 150-200 milyon TL harcadığımızı söyledi evet sahalar içinde bu ay ihale yapılmış sanırım.11. dakikayı izle
4 ay önce
sahalar için kendisinden söz alındı
senin dediğin kaba inşaat
ihalede sahalar için çıktı
- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.www.youtube.com
Diger esas faaliyetlerden kar kalemine 700 milyon gommusler bir onceki donem 100 milyonmus tum kar burdan geliyor aciklamasi varmi ? denetci sirkete sormak lazim bu denetleme firmalarinda calismis biri olarakBuradan fenerin mali tablosuna bakabilirsiniz. Bizimkilere biraz göz attıktan sonra onlarada bakacam açıkçası merak ediyorum CL gelirleri yokken bu kadar kar nasıl açıklamışlar.
Onlar da şöyle bir şey var sanırım Arda'yı ve diğer satılan oyuncuları genellikle peşin paraya sattılar ama alınanları falan taksitli olduğu için bu kar oldu. Ama dediğin gibi Fener bu konularda o kadar şeffaf değil Ali Koç gidince anlaşılır asıl durumları. Aziz Yıldırım'da da benzer olaylar vardı yine dediğin gibi.Diger esas faaliyetlerden kar kalemine 700 milyon gommusler bir onceki donem 100 milyonmus tum kar burdan geliyor aciklamasi varmi ? denetci sirkete sormak lazim bu denetleme firmalarinda calismis biri olarak
Kac para istersen okadar kar cikartirsin bu kadar basit borsaya kote firmasa bunu yapmak sucmu suc ama kilifina uydurup devam ediyorsun spk ciddi sekilde incelese tum klupler kapiya kilidi vurur yani makyajli tablolar inanmayin hic birine ali koc gorevi biraktigi gun yeni gelen baskan dogru borcu aciklar
Iste bir yere 700 k gommusler bunu gelir tahakkuku yontemiyle yapmislardir ornegin ardadan gelecek paranin bir kismini bu doneme yazmislardir aslinda yazilamaz zaten gotune guvenen takim Bdo denetle calismaz PVC Deloitte KPMG Ernst and Young gibi devlerle calisir ama bu denetci buyuk ihitmalle koc ailesine yakin adini hic duymadimOnlar da şöyle bir şey var sanırım Arda'yı ve diğer satılan oyuncuları genellikle peşin paraya sattılar ama alınanları falan taksitli olduğu için bu kar oldu. Ama dediğin gibi Fener bu konularda o kadar şeffaf değil Ali Koç gidince anlaşılır asıl durumları. Aziz Yıldırım'da da benzer olaylar vardı yine dediğin gibi.