Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
muzzo isimli bir futbolcu olmaz
isiminde dalga öznesi olan hiçbir topçudan olmadı bizde
isiminde dalga öznesi olan hiçbir topçudan olmadı bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o bile zorYine meshur son gün transferi pesindeyiz
hiç öyle bir hava yokFirsat trans olabilir
Nasıl yaptıkları belli de hesap soran yok. Kim ve Arda dışındaki satışları şaibeli heriflernŞu kazmayı marcaodan pahalıya sattıklarına hala inanamıyorum. Çok acayip işler dönüyor, tek umudumuz uefanın bunları yakalaması
ipin ucunu bir yerde biri yakalasa kilometrelerce şaibe çıkabilir ortayaNasıl yaptıkları belli de hesap soran yok. Kim ve Arda dışındaki satışları şaibeli heriflern
hiç öyle bir hava yok
Firsat trans olabilir
Akla gelen ilk isim ; aslaniscaHemen şimdi gol atan bir #10
Ulan Burhan ya da herhangi bir Türk sözde gazeteci olsa transfer süreci ile 50 tane hikaye yazardı. Torino muhabirine Angelino işini sormuşlar bilmiyorum demiş.
Mitçö dışında dübüa'nın lisansı iptal edeceğiz herhalde. Boş yere para ödeyip ah alacağız yine. Nombili hazır olana kadar devre arası olur zaten. Transfer yapmayalım derim
İlla bir tarafa sorardı bir de.Zurhan: angelino torinonun genis transfer listesinde yer aliyor. Oyuncunun maasinin tamamini karsilamalari zor, pazarliklar devam ediyor
Yapalım ama doğru transfer yapalım artık. Bizim takımın her transfer dönemini arap saçına çevirmesini anlayamadım bi türlü. Dünyadaki bütün takımlar gayet normal şekilde alıp satıyor. Anadolu takımları dahilDombele'nin geleceği gün attığım post. Bu dönemde yaşanan gelişmeler de bana yine transfer yapmayalım dedirtiyor.