- 23 Temmuz 2011
- 75.509
- 51.040
- 4.693
SA
Apo Albayrak gelmesin
istemiyoruz
Apo Albayrak gelmesin
istemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamlar işi biliyor. Bu şekil ortada bir cümle salla, heyecan yarat. Bişey bilmene gerek yok
Pozisyon sonuçlandıramamak dışında büyük bir sorunumuz yok.Transfer yapalım eyvallah da kadroya baksak;
Muslera, Boey, ApoKe, Nelsson, Davinson, Angelino, Torreira, Ziyech, Ndombele, Zaha, Kerem A, Mertens, Icardi için ligin üzerinde deriz, tartışmasız amasız fakatsız ligin üstünde oyunculardı.
Hadi 1-2’si tutmasa, 1-2’si formsuz olsa anlarım ama bu oyunculardan sadece 1-2’si formdaysa bence sorun transfer ile çözülmez. Sorun başka yerlerdedir. Yine de siz bilirsiniz ama
Başak neden halil’i alıp dubuayı versin?Başak söylüyo takas olursa dubuayı bırakırız diye ver halili çağır dubuayı geri çer çöp solbeke 5 10 milyon alel acele bayılmanın manası ne dubua idare eder sene sonu elimiz daha rahat olur seçeneğimiz daha çok olur zamanımız daha bol olur o zaman kalıcı çözüm ararız
Saçmalıkların ardı arkası kesilmiyo şimdi rıdvana 5 bayılacaklar 2 kötü oynasın yazın zararına elden çıkarmak istiyicez e dubua da dönecek daha ondan kurtulmaya çalışıcaz falan işimizi zorlaştırıyoruz paraları saçtığımız halde
Saydım ortalama 50 tane oyuncuyla açıyoruz yeni sezonu böyle planlama olmaz ne pilot takımın var ne bişey neyimize güvenip 40 tane adamın gelişmesini bekliyoruz
Hala ışık kaan aslan berk balaban gibileri kiralıyoruz adamlar emekli olacak nerdeyse
Oyuncu takasına sıcak baktıklarını söylemişti başaklı yöneticiBaşak neden halil’i alıp dubuayı versin?
Oyuncular formda değil, bu daha büyük sorun bence.Pozisyon sonuçlandıramamak dışında büyük bir sorunumuz yok.
Diğerlerini bilmem ama halili şuan serbest bıraksak kolay kolay kulüp bulamaz benceOyuncu takasına sıcak baktıklarını söylemişti başaklı yönetici
Halil olur yusuf demir olur eyüp olur tete olur dubua yerine başka birini kiralayabiliriz yarım devre başağın kadro kötü
Onu isim vererek dün söyledi. İstediği an getirir falan diye sol bek diye tahmin ediyorum. Rıdvan- Verona olacak gibi Angelinho'da İtalya olursa oraya bir sol bek yabancı alınır.Simit rose geliyor
İsim vermedikten sonra bunu yazmanın ne anlamı oluyor, mutlu mu olalım ne yapalım?Bir duyum aldım. İsim vermeyeyim. Hocanın da çok istediği bir isim. Çok aşama kaydedilmiş. Bitmek üzere.
BitmişBir duyum aldım. İsim vermeyeyim. Hocanın da çok istediği bir isim. Çok aşama kaydedilmiş. Bitmek üzere.