Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir maçının aynısı oldu orada da 2 xG varken 7 gol atmıştık bugün 1.25 xG'den 5 gol attık dahada fazla olurdu. :asd:
yaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadım

çok da pozisyon vermedik

Bilerek gördü sarı kart sınırındaydı İstanbulspor maçında cezalı olacak fırsat bu fırsat diyip pozisyonda direk hakeme tepki göstermiştir. :asd:
Gecen hafta veya ondan önceki hafta ben konunun birinde uyduruk bir kart görüp cezayi uyduruk bir macta cekilmesi konusuna deginmistim. Abdül mü tam hatirlamiyorum ama böyle bir sey yazmistim. Sanki forumu takip edip bizimkiler uyanmis gibi geldi bana. Her masada variz.

Gecen hafta veya ondan önceki hafta ben konunun birinde uyduruk bir kart görüp cezayi uyduruk bir macta cekilmesi konusuna deginmistim. Abdül mü tam hatirlamiyorum ama böyle bir sey yazmistim. Sanki forumu takip edip bizimkiler uyanmis gibi geldi bana. Her masada variz.
Eger sakatlığı ciddi değilse istanbul macinda da sanchez görsün diyebilir miyiz?

yaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadım

çok da pozisyon vermedik
Markajda mı değil mi bomboş mu vuruyor bunların hepsi çok etkiliyor ama banada çok az geldi tonla pozisyona girdik gol xG'lerine bakınca Kerem 0.01, Kaan 0.03, Kerem 0.15, Zaha 0.18'den gol yapmışlar. :asd:

çok da pozisyon vermedik
2 tane de direk var. Ts 2 kaleyi bulan şuttan nasıl 1.5 xg çıkardı penaltıda kaçırmadılar. Yalnız attıkları golde bomboş kaldılar ondan 0.5 xg gelse fazlası olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt