- 26 Kasım 2012
- 185.503
- 257.986
- 5.998
Uyumaya devam edin
Dursun ozbek istifa
Erden timur istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumaya devam edin
Dursun ozbek istifa
Erden timur istifa
Dirsek var diye ısrar etmiş, spiker öyle söylemişti.biliyorum yaw
ne bahaneyle hakeme itiraz etti diyom![]()
Başakşehir maçının aynısı oldu orada da 2 xG varken 7 gol atmıştık bugün 1.25 xG'den 5 gol attık dahada fazla olurdu.tsnin XGsi bizden yüksekmiş yok artık böyle bi saçmalık görmedim ben

yaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadımBaşakşehir maçının aynısı oldu orada da 2 xG varken 7 gol atmıştık bugün 1.25 xG'den 5 gol attık dahada fazla olurdu.![]()
Gecen hafta veya ondan önceki hafta ben konunun birinde uyduruk bir kart görüp cezayi uyduruk bir macta cekilmesi konusuna deginmistim. Abdül mü tam hatirlamiyorum ama böyle bir sey yazmistim. Sanki forumu takip edip bizimkiler uyanmis gibi geldi bana. Her masada variz.Bilerek gördü sarı kart sınırındaydı İstanbulspor maçında cezalı olacak fırsat bu fırsat diyip pozisyonda direk hakeme tepki göstermiştir.![]()
Kerem'in en az 10 tane stadin disina yolladigi net pozisyon vardir. Onlara saysinlar bu sene.Başakşehir maçının aynısı oldu orada da 2 xG varken 7 gol atmıştık bugün 1.25 xG'den 5 gol attık dahada fazla olurdu.![]()
Eger sakatlığı ciddi değilse istanbul macinda da sanchez görsün diyebilir miyiz?Gecen hafta veya ondan önceki hafta ben konunun birinde uyduruk bir kart görüp cezayi uyduruk bir macta cekilmesi konusuna deginmistim. Abdül mü tam hatirlamiyorum ama böyle bir sey yazmistim. Sanki forumu takip edip bizimkiler uyanmis gibi geldi bana. Her masada variz.
Markajda mı değil mi bomboş mu vuruyor bunların hepsi çok etkiliyor ama banada çok az geldi tonla pozisyona girdik gol xG'lerine bakınca Kerem 0.01, Kaan 0.03, Kerem 0.15, Zaha 0.18'den gol yapmışlar.yaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadım
çok da pozisyon vermedik

2 tane de direk var. Ts 2 kaleyi bulan şuttan nasıl 1.5 xg çıkardı penaltıda kaçırmadılar. Yalnız attıkları golde bomboş kaldılar ondan 0.5 xg gelse fazlası olmaması lazımyaw mertensin kale ağzından kaçan pozisyonu var zahanın sol ayakla vurduğu var bi ton gol kaçtı bizim nasıl az olur anlamadım
çok da pozisyon vermedik
Sehir disi deplasmanlara eksik gitmemek lazim.Eger sakatlığı ciddi değilse istanbul macinda da sanchez görsün diyebilir miyiz?
İstanbulspor maçından sonra iç sahada Antep maçı var orada görmesi daha iyi olabilir.Sehir disi deplasmanlara eksik gitmemek lazim.
2 mac icerdeyiz yaSehir disi deplasmanlara eksik gitmemek lazim.
İstanbulspor maçından sonra iç sahada Antep maçı var orada görmesi daha iyi olabilir.
Samsun deplasmanında kesinlikle kadroda olmalı.
Ic sahadaki Gaziantep macini deplasmandaki Samsun macina tercih ederim. Kart görmesi iyi olur.2 mac icerdeyiz ya
Saçmalığın daniskası. istatistiği ali cabbar tutmuş herhalde. 1.25 xg nasıl oluyor yav golleri saymıyorum bile, sırf mertensin pozisyonu 0.70 xg vardır tek başınatsnin XGsi bizden yüksekmiş yok artık böyle bi saçmalık görmedim ben