Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Pivot istiyo anlaşılanOnun karakterinde problem yok da performansını beğenmedi büyük ihtimal
Yazın net muriqiyi ister
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pivot istiyo anlaşılanOnun karakterinde problem yok da performansını beğenmedi büyük ihtimal
Bugün bülten güzeldi kanks.Dün neydi öyle yav
Ramosu olan takım 5 yemezdi hani. Forumda öyle deniyordu.Sevilla da 5 yemiş. Bugüne puanim 1000
Bugun de buyuk takimlarin bombalari vardi knk.Bugün bülten güzeldi kanks.Dün neydi öyle yav![]()
Diyenler Saddam gibi saklanıyordur hocam eski yazdıklarını silmekle meşgullerRamosu olan takım 5 yemezdi hani. Forumda öyle deniyordu.
Göbekte haklısın çok yumuşak kalıyor. 3 lu oynasak bir nebze cekilirde 3lu de oynamiyoruz.Kerem Demirbay yerine hala biri alınmalı. Güvenmiyorum aşırı yumuşak kalıyor.
Bana söveceksiniz belki ama bu adamın akıbetı Sörloth gibi olabilir. Kırılımı burda yaşayabilir bizim lige de uygun Bakambu giderse görmek isterim. Salernitana da gole katkısı olmasa da yanlış takıma gittiğini düşünüyorum. Hazırlık maçında bizi paket etmişti baya.
Kingper 10 tane vitaminsiz raşitza ederBarış Alper sağ kanat olmalı diyince bir Rashica değil bir şey değiştirmez diyenler vardı. Kendisi onun gibi olmayabilir ama patlayıcılık, hız ve fizik yapısından dolayı çizgiye indiğin her maç skor yaparsın direk üstünlük kuruyor.
Farklı profil kanat oyuncusunun kazandıkları bu oluyor sol tarafta Kerem dışarıdan içeriye kat ederken Barış çizgiye inip rakibin defansını bozuyor. Oyun çeşitliliği budur.