Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson satılmamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1705876213588.webp

1705876226756.webp

1705876240865.webp

@Emrah Duvar !!! :asd: :asd:

Kerem Demirbay yerine hala biri alınmalı. Güvenmiyorum aşırı yumuşak kalıyor.

Bence bu macla cok da gaza gelmemek lazim. Trabzon hem eksikti hem de acik futbol oynamaya calistilar. Bizimkiler de gevseklerdi ama günündelerdi. O yuzden farkli kazandik.

Simdi Istanbul, Antep ve Samsun bunlar bu kadar acik oynamayacak. Halen bu oyunda guclu degiliz ve bol gol atamiyoruz.

Kerem Demirbay antisi gibi gözükeceğim ama son bir şey daha eklemek istiyorum. Mesela bazı futbolcular vardır, istedikleri kadar tabela yapsa da hiç bir şekilde beğenmezsin. O da o şekil. Ömer Bayram'da, Yasin Öztekin'de de durum aynıydı.

Evander gelirse MLS sonrası 2-3 ay onu futbola adapte etmeye çalışırız. Daha hazır adamlar lazım.

Bana söveceksiniz belki ama bu adamın akıbetı Sörloth gibi olabilir. Kırılımı burda yaşayabilir bizim lige de uygun Bakambu giderse görmek isterim. Salernitana da gole katkısı olmasa da yanlış takıma gittiğini düşünüyorum. Hazırlık maçında bizi paket etmişti baya.

Yedek santrafor kule olmalı 1.95 civarı uzun boylu, fizik olarak güçlü elimizde olmayan bir tip olmalı.

Ben yedek santraforda Kule yerine Sprinter tipini tercih ederdim.

Ancerinyonun opsiyonu iptal etsinler oynatalım çocuğu sevaptır

Başka hamleye de gerek kalmaz

Barış Alper sağ kanat olmalı diyince bir Rashica değil bir şey değiştirmez diyenler vardı. Kendisi onun gibi olmayabilir ama patlayıcılık, hız ve fizik yapısından dolayı çizgiye indiğin her maç skor yaparsın direk üstünlük kuruyor.

Farklı profil kanat oyuncusunun kazandıkları bu oluyor sol tarafta Kerem dışarıdan içeriye kat ederken Barış çizgiye inip rakibin defansını bozuyor. Oyun çeşitliliği budur.
Kingper 10 tane vitaminsiz raşitza eder

Bu arada sağda Kerem de epey iyi oynar aslında fakat golcülüğünden oluruz tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt