Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingper 10 tane vitaminsiz raşitza eder

Bu arada sağda Kerem de epey iyi oynar aslında fakat golcülüğünden oluruz tabii
Doğru formasyonu bulduk şu an Kerem sol Barış sağ bozmadan diğer parçaları tamamlamak lazım hatta Mertens'de oynamalı az çok kadro oturuyor Icardi form tutana kadar Zaha forvet devam etmeli ihtiyaç olursa Icardi girer.

Yalnız Juventus Zaniolo ile McKennie için kafa kafaya takas istiyodu oyuncu da yanaşır mıydı muamma

McKennie dümdüz adam. Burada sevilmesi mümkün değil.

Doğru formasyonu bulduk şu an Kerem sol Barış sağ bozmadan diğer parçaları tamamlamak lazım hatta Mertens'de oynamalı az çok kadro oturuyor Icardi form tutana kadar Zaha forvet devam etmeli ihtiyaç olursa Icardi girer.
Maçı izlemedim ama şu kadronun kolay kolay bozulacağını sanmıyorum ben de

Pek çok şey yapılabilir Icardi gelince Kerem sağda Zaha solda deneyebiliriz, Zaha'yı ikinci forvet yapabiliriz, Ziyech'i orada deneyebiliriz, Tete'yi bir şekilde plana dahil edebiliriz hatta mesela bir solda görelim diyebiliriz, olasılıklar sonsuz. Hücum açısından zengin bi kadro var, bir de Bakambu gibi bir herif dönecek o da faydalı bir adam. Halil bile aldığı eleştirileri hak etmeyen kalitede bir oyuncu bence

Yoğun bir takvim de yaklaşıyor herkesten faydalanmak zorundayız, ama muhtemelen şu anki 11'i fazla bozmadan devam eder hoca sezon sonuna kadar, geçen sezon da öyle yaptı

Maçı izlemedim ama şu kadronun kolay kolay bozulacağını sanmıyorum ben de

Pek çok şey yapılabilir Icardi gelince Kerem sağda Zaha solda deneyebiliriz, Zaha'yı ikinci forvet yapabiliriz, Ziyech'i orada deneyebiliriz, Tete'yi bir şekilde plana dahil edebiliriz hatta mesela bir solda görelim diyebiliriz, olasılıklar sonsuz. Hücum açısından zengin bi kadro var, bir de Bakambu gibi bir herif dönecek o da faydalı bir adam. Halil bile aldığı eleştirileri hak etmeyen kalitede bir oyuncu bence

Yoğun bir takvim de yaklaşıyor herkesten faydalanmak zorundayız, ama muhtemelen şu anki 11'i fazla bozmadan devam eder hoca sezon sonuna kadar, geçen sezon da öyle yaptı
Kerem bugün 2 gol atıp fabrika ayarlarına döndü sol da devam etsin gidip başka mevkiye koyup yine zor pozisyonda zor vuruş deneyip tribünlere vurmasın açıkçası artık o hariç herkese dokunabiliriz. :asd:

Bu arada anlaşıldı iyi kötü orta saha idare edilecek bu sene eldeki kadroyla. Ndombele falan %99 kalacak gibi çünkü daha fazla süre bulmaya başladı. İnşallah akıbeti Donk gibi olur. Sol bek kesin, 10 no bakılıyor birde uygun olursa. Haberlerden anladığım o. Başka da bir şey olmaz gibi.

Hatırladığım kadarıyla McKennie gelmek istemiyordu.
Öyle bir haber yoktu ama gelmek istemeyebilir tarzı bir haber yapmış Agresti o da Tier 1 zaten Juve için. Hatta gelmek istemiyor değil direkt Juve'den ayrılmak istemiyor kendini kanıtlamak istiyor gibi bir haber yapmıştı nitekim herif de manyak gibi oynuyor bu sezon

Juveliler McDonalds falan diyodu herife bizim aklı evvellerin Ndombele'ye çektiği muameleyi çekiyolardı şimdi tapıyolar adama

Kafa kafaya değildi diye hatırlıyorum 15 m euro + Mckennie olması lazımdı birazdan bakarım.
Öyle bi durumda bizimkiler tamam derdi. Beleşe Mckennie almış oluyordun hatta üstüne para da vermiş oluyolardı. Limit de yokken, orta saha piyasası da karışıkken o fırsatı tepmezlerdi

Öyle bir haber yoktu ama gelmek istemeyebilir tarzı bir haber yapmış Agresti o da Tier 1 zaten Juve için. Hatta gelmek istemiyor değil direkt Juve'den ayrılmak istemiyor kendini kanıtlamak istiyor gibi bir haber yapmıştı nitekim herif de manyak gibi oynuyor bu sezon

Juveliler McDonalds falan diyodu herife bizim aklı evvellerin Ndombele'ye çektiği muameleyi çekiyolardı şimdi tapıyolar adama

Öyle bi durumda bizimkiler tamam derdi. Beleşe Mckennie almış oluyordun hatta üstüne para da vermiş oluyolardı. Limit de yokken, orta saha piyasası da karışıkken o fırsatı tepmezlerdi
Helal olsun cidden öyle demisse. Gerçekten de çatır çatır oynuyor bu sezon.

Kerem bugün 2 gol atıp fabrika ayarlarına döndü sol da devam etsin gidip başka mevkiye koyup yine zor pozisyonda zor vuruş deneyip tribünlere vurmasın açıkçası artık o hariç herkese dokunabiliriz. :asd:
Katılmıyom buna bu ezberi de saçma buluyom valla

Bence ortadayken de öyle kötü değil. Mertens'in yaptıklarını sadece o değil takımdaki başka kimse yapamıyor, o yüzden ortada kim oynasa bir nebze eksik görünüyor.

Kerem sezon başında Zaha araziyken soldaydı ve çok kötüydü. Solda, sağda veya ikinci forvet olarak takıma faydalı olabilecek bir herif. Şimdilik soldan devam diyelim bozana kadar. Yalnız bu sezon form grafiği epey dalgalı yine bozarsa hoca kesmekten imtina etmemeli solda Zaha sağda Barış ilerde Icardi arkasında Mertens gayet de akabilecek bir kadro

22 Subat'taki Sparta Prag rövans macimiza gitmeyi düsünenler icin bir bilgilendirme yapayim. Mac biletleri bugün CET 12:00'da satisa cikacak. Ilk önce kulüp üyelerine mi satiliyor bilmiyorum cünkü pek bir bilgi yoktu ama bizim biletler kisminda bizim macin biletleri icin bilet satisinin baslangici icin kalan zamani sayan kronometre var sadece.

Sparta Prag sitesi üzerinden biletler kismindan üye olmak gerekiyor. Becerbilirsem bilet almaya calisacagim deplasman macina.

Katılmıyom buna bu ezberi de saçma buluyom valla

Bence ortadayken de öyle kötü değil. Mertens'in yaptıklarını sadece o değil takımdaki başka kimse yapamıyor, o yüzden ortada kim oynasa bir nebze eksik görünüyor.

Kerem sezon başında Zaha araziyken soldaydı ve çok kötüydü. Solda, sağda veya ikinci forvet olarak takıma faydalı olabilecek bir herif. Şimdilik soldan devam diyelim bozana kadar. Yalnız bu sezon form grafiği epey dalgalı yine bozarsa hoca kesmekten imtina etmemeli solda Zaha sağda Barış ilerde Icardi arkasında Mertens gayet de akabilecek bir kadro
Diğer mevkilerde de iyi oynadığı maçlar var ama sol taraf gerçeğide var inanılmaz rahat ediyor arkasını o çizgiye dayadığı an bambaşka bir Kerem'e dönüşüyor yeri geliyor merkeze daha delici koşular yapıyor ve çizgide oynarkende daha güvenli oynuyor.

Kerem'in birde sezon ortası açılması gibi bir durum var belli bir formsuzluk üzerine tekrardan patlama yapıyor geçen sene hatırlıyorsanız sezon başı kötü girmiş hatta Beşiktaş maçında kesilmişti Barış oynamıştı ama Başakşehir maçıyla Kerem özüne dönmüştü bence bu sene yine kırılma maçı bu olacak Kerem solda inanılmaz bir yükselişe geçecek.

Helal olsun cidden öyle demisse. Gerçekten de çatır çatır oynuyor bu sezon.
Amerikalı sporcular acayip dirayetli oluyor. Biz bir tane aldık o da lalezar çıktı

Aslında 2026 DK öncesi bi tane ABD MT oyuncusu alsak feci sükse yaparız

ABDliler bu şeyleri çok takıyolar ve dünyanın en mühim pazarı oldukları için baya iyi reklam oluyo

Ben o yüzden bedeli ne olursa olsun Reyna istiyorum, gerçi o da oynamaya oynamaya MT formasından oldu. Gözüme kestirdiğim diğer herifler şunlar:

bir karar vermemiz gerekebilir

icardi gelince zaha ile 442 oynarız beklentisi hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir

mertens küçümsenmemeli

baskı ve karşılamada çok etkin adam

eğer 4 4 2 oynayacaksak torreira yanına hayvani 8 almamız gerekiyor mesela mangala gibi

yoksa mertens rolüne uygun 10 almamız lazım
Bu gün hücumcularımızın performansını yüksekten adam sağ kanatta Barış Alper'in yıpratıcı, fizik gücü ile ortalığı karıştıran oyunu. O sağ kanatta olması bizim hücumda ihtiyacımız olan boş koşuları, enerjiyi getirip diğer oyuncuların daha rahat hareket etmesini sağladı gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt