Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 sene once de yazdim. Halil her mac oynasin kume duseriz diye. Gol atamayan santrafor mu olur
Renkdaş bir adamın gol atması için şut çekmesi lazım. Adamın üç maçta üç şutu bile yok neredeyse. Tek forvette oynayınca eziliyor. Halil ancak ikinci forvet veya kanat oynayanilecek bir oyuncu ama o da
Galatasaray'da değil.

Son düzenleme:
2-3 sene once de yazdim. Halil her mac oynasin kume duseriz diye. Gol atamayan santrafor mu olur
halili bjk ye vermeyelim diye ezbere aldılar bence. bide türk rotasyonuna kullanabilmek için muhtemelen. gereksiz bir rahatlık var halil in üzerinde. önde baskıda mertens ile birlikte iş yapar baska da malesef bir iş çıkmaz o çocuktan.

1705910007351.webp

Bugün de transfer olmaz gibi bir his var.
valla sol bek hariç transfer yapmasak elimizdekiler 1 seviye yukarı çıksa daha iyi aslında.
şaka gibi geliyo ama elde ziyech gibi bi adam var. zaha desen daha performans alabilmiş değiliz. icardi bjk maçından beri yok. kerem desen yokları oynuyordu. bunlar biraz kıpırdansa transfere falan gerek yok dediğim gibi sol bek hariç. defans desen süper lig için fazla iyi lüks hatta. apo nellson davinson üçlüsü.
kaan barış gibi adamları hem sağ hem sol bekte kullanabiliyosun. kaan orta sahayı da yedekliyor. 2 tane isviçre çakısı var elimizde. bi sol bek bi on numara çözer bizim işi.

kadroyu oturtmalı okan buruk artık. her maç farklı yerlerde frklı oyuncularla oynanmıyor. ziyech ve icardili kadro kurulup iyi olan sahaya sürülmeli. gerisi gelir.

valla sol bek hariç transfer yapmasak elimizdekiler 1 seviye yukarı çıksa daha iyi aslında.
şaka gibi geliyo ama elde ziyech gibi bi adam var. zaha desen daha performans alabilmiş değiliz. icardi bjk maçından beri yok. kerem desen yokları oynuyordu. bunlar biraz kıpırdansa transfere falan gerek yok dediğim gibi sol bek hariç. defans desen süper lig için fazla iyi lüks hatta. apo nellson davinson üçlüsü.
kaan barış gibi adamları hem sağ hem sol bekte kullanabiliyosun. kaan orta sahayı da yedekliyor. 2 tane isviçre çakısı var elimizde. bi sol bek bi on numara çözer bizim işi.

kadroyu oturtmalı okan buruk artık. her maç farklı yerlerde frklı oyuncularla oynanmıyor. ziyech ve icardili kadro kurulup iyi olan sahaya sürülmeli. gerisi gelir.
Ziyech ten benim hiç ümidim yok. umarım beni yanıltır.

Ziyech ten benim hiç ümidim yok. umarım beni yanıltır.
açıkçası - önümüzdeki İstanbulspor maçı gibi maçlarda:

Mus

Boey - Nelsson - Sanchez (apokerim sakat diye 2 yabancı) - Kaan/BAY

Ziyech/BAY - Torreira - Dayı - Aktürkoğlu

İcardi - Zaha
Şu kadronun karşıya yığılmasını görmek istiyorum

Edit: Ya da hep görmek istedğim kalablaık ortasha 4 - 3- 3 (Mertens profili 10 numara değil 8.5-10 profili olan Dayı)

Mus

Boey - Nelsson - Sanchez - BAY

Tor -Dayı - Kaan

Ziych - İcardi - Zaha
Kreatif ortasaha ve Sol bek desteği istiyor kadro , hatta sağ bek bile lazım yedekleme

fakat bizim kanatların dibe inen - biraz pırpırlığı olan adam olmalı - beklerde keza öyle. BAY o yüzden ön plana çıktı - önündekinide dinlendiriyor , çeşitlilik yaratıyor.

Keske elenseler ama mümkün degil
formda barış var suan aslına bakarsan orada idare ediyoruz. o yüzden çok dert değil ne zaman geleceği. büyük maçları bile aldırsa bize bu sene yeter. sakatlıksız adam gibi kafası burada dönsün de. dünya çükünde değil gibi davranıyor sinirlerimi bozuyor. derbi oynandı bir paylasımı yok at kafasının. umursamazlığı daha büyük dezavantaj bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt