Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de bizim şu Mertens zeka olayından yola çıkıp fenerlilerin yaşlı topçularına futbol zekası yakıştırmaları yok mu? Beni benden alıyor yaaYüksek futbol iq bu iste
Nasıl bir camia bunlar valla şaka gibiler.Bir de bizim şu Mertens zeka olayından yola çıkıp fenerlilerin yaşlı topçularına futbol zekası yakıştırmaları yok mu? Beni benden alıyor yaaNasıl bir camia bunlar valla şaka gibiler.

Forumda bu tarz yorumlar hoşuna gitmeyecek kişiler var ne yazık ki..onlara göre takdir övgü hiç karizmatik olmayan şeylerVallaha hocanın 1,5 yıldır yaptıkları muazzam. O yüzden şans falan denince itiraz ediyorum. Hoca oynamaya niyeti olan herkese şans veriyor en son Halil’e bile verdi baktı olmuyor kesti. Hala ndombeleyi deniyor bence yanlış olması ragmen. Kerem barış Kaan Abdülkerim hepsi prime döneminde geçen sene rashica da öyle
Yav istese çeker de üzerinde müthiş bir mallık var buna birisi senin mesaiden neyin eksik demiş herif sürekli çalım atıyor.Renkdaş bir adamın gol atması için şut çekmesi lazım. Adamın üç maçta üç şutu bile yok neredeyse. Tek forvette oynayınca eziliyor. Halil ancak ikinci forvet veya kanat oynayanilecek bir oyuncu ama o da
Galatasaray'da değil.
Neden bu dışkı kıvamındaki fikrin etkileşim almasını sağlıyorsunuz ki?yasaklı kaynak
Birde torreiranın ortası vardı müthiş bir uyum yakaladılar mertens ile o pozisyonda. Bu işleri daha sık yapmamız lazım.Mertens'in direkten dönen topunda harika bir pas attı.
O orta değil kafasını kaldırdı baktı ve 1.60 adama az kalsın kafa golü attıracaktı.
Son 5 yılda falan o şekilde bizim takımda orta yapan bir bek hatırlamıyorum maalesef...
Bu arada Barış da zaman zaman artık kafasını kaldırmaya başladı. Bu büyük bir gelişme. İlk golde Zaha'ya çıkarmadan önce net bir şekilde görüp topu doğru yere attı. Fiziksel durumu zaten hep iyiydi ama bu durum veya gelişim çok başka bir şey. Acayip seviniyorum bu duruma.
Bunu Jesus falan aldırır Arap ligine.Kesin oraya gider bence yağlı sözleşmeyle.Mertens bırakınca buna girmek lazım bi 3-4 sezon götürür

Semih-Dany den daha mı iyi?Gs tarihinde -en azından benim izleyebildiğim sezonlarda- böyle kusursuz bir defans hattımız olduğu bir dönem yoktur büyük ihtimalle 2000 yılı da dahil.Hani sol bekimiz olmamasına rağmen diyorum bunu.
Tabii ya.O zamanlar bizim orta saha müthiş olduğu için takım savunmasını harika yapıyorduk ondan dolayı bu ikili bile siritmamisti.Nelsson-Apo-Davinson'dan herhangi ikisinin o orta sahanın arkasında oynadığını düşünsene, bence Reali kesin elerdikSemih-Dany den daha mı iyi?
Yasaklı kaynaklara dikkat edelim