Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocaya gömdük transferler için ama rumenler dışında çoğu hamle doğru çıktı. Boey, Nelson, kerem ve barış takimda şu an en para edecekler adamlar ve hepsini Terim aldirdi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatın her basamağında aynılar bence bu tipler beğenmeme

22 Subat'taki Sparta Prag rövans macimiza gitmeyi düsünenler icin bir bilgilendirme yapayim. Mac biletleri bugün CET 12:00'da satisa cikacak. Ilk önce kulüp üyelerine mi satiliyor bilmiyorum cünkü pek bir bilgi yoktu ama bizim biletler kisminda bizim macin biletleri icin bilet satisinin baslangici icin kalan zamani sayan kronometre var sadece.

Sparta Prag sitesi üzerinden biletler kismindan üye olmak gerekiyor. Becerbilirsem bilet almaya calisacagim deplasman macina.
Şifre istiyor renktaş, geçebildinmi o sayfayı?

son bi şarkı
1705926904255.webp

Evet beyler ilahi adalet modu sonunda açıldı. Arkanıza yaslanın Mayıs ayı çok eğlenceli geçecek

Yerli futbolcu alıyorsak bakacagimiz ilk kriter kesinlikle fizik kalitesi olmalı.. Bu bağlamda yerli forvet alternatifi erencan yardımcı düşünülebilir uygun maliyetli olursa ..Şimdiden çözersin işi yaza kadar Pendik'te kiralık kalır..Mevcut haliyle bizim seviyemizde değil ama ben gelişebilecek bir topçu olduğunu düşünüyorum..Barış Alper 3. Senesinde kerem 2. Senesine doğru bizlik topçu oldu

Yav şimdi stadımızda erik dalimi caldiracaz

Suyun öte tarafi suan 18 yabanciya sahip. Habire adam alip duruyorlar. Kontrolü kaybetmek üzereler.

2 dogru transferle bir kac adim öne gecebiliriz. Yönetim yanlis yapmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt