Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama kanattan ziyade forvet arkası diye biliyorum fiziksel özelliğide berbat olduğundan marsilyada pek forma şansı bulamamıştı sanırımEvet shalkeden gitti
ama uefa listesine ekleyemedikten sonra ben tranfere karşıyımBence bizi yine Avrupadan transferin kapanmasını bekliyoruz, hem rangers Rıdvan için gönderebileceği yer kalmayacak hem de lazio kamadayı kimseye satamaz
2-3 gün varsa arada liste yazmayla Avrupa transfer dönemi arası o arada alırız yoksa kimse gelmez yönetimin niyeti yok belliama uefa listesine ekleyemedikten sonra ben tranfere karşıyım
ben yeryüzünde menajerlerin kucağına oturmayan bir takım olduğunu sanmıyorumOlum hiç yeni isim bilmiyoruz. Menajerler gelse de kucaklarına otursak diye bekliyoruz sadece
Yine mi Fas
yeter be kardeşim
Yaz döneminde 5-6 transfer yapacaksındır 1’i okey.ben yeryüzünde menajerlerin kucağına oturmayan bir takım olduğunu sanmıyorum
Çünkü adam Avrupa kupasını istiyor. Büyük adam kendisiMason en son kadroluk bir şey yok tüm problem hoca demişti şimdi gilgamis gibi transfer listesi yazmis
12 m civarına nelssonİlk kim gidecek acaba
@Emre Altun ilk kim gider anketi gelir mi?12 m civarına nelsson