Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göndermek kolay değil. kadro dışı bırakınca da seve seve o parayı vermek zorundasın. işte son 10-15 dakika girip as ortasahaları dinlendiriyor
Para verip göndericen zaten. Doğru düzgün orta saha alamadı yönetim gerçekten yazıklar olsun. 3m ona maaş vericeğine gidip marcao gibi oyuncu alamadık kafa hiç çalışmıyor bizimkilerde

Para verip göndericen zaten. Doğru düzgün orta saha alamadı yönetim gerçekten yazıklar olsun. 3m ona maaş vericeğine gidip marcao gibi oyuncu alamadık kafa hiç çalışmıyor bizimkilerde
son gün ellerinde kim kalınca onu aldılar. Erden söyledi ya limit son gün açıldı diye. Para verip göndermek gereksiz maliyet. mevcut OS rotasyonu lig için yeterli.

bu adam o kadar abartıldığı kadar kötü değil - futbola şevki olması lazım ama (tabi o kiloda o kararlılık ve sitekte gitmesi lazım)
Bu adam kafaya taktığı zaman 65 milyon Euro değerinde. Kötü bir futbolcu asla değil, ama işte biraz mental problemleri var. Futbolu fazla ciddiye almıyor.

Zaten bizde kalmak isteyeceğini düşünmüyorum, kalsa da biz böyle bir riski asla göze alamayız.ALMAMALIYIZ.

Buna katılıyorum doğru dürüst şans bulamadı
Şans buldu bence yeterince ama yakaladığı firsatlari degerlendiremedi (özgüven) veya şanssız oldu denemelerinde. Ama kesinlikle öyle çöplük möplük bir durum yok ben Teteden çok umutluyum halen kendisi kadar dikine oynayan bir tane kanat oyuncumuz yok.

Kerem Tete‘nin yaptıklarını yapmaya kalksa maç başı 50 top kaybı yapar iddia ediyorum

Tete kötü bir oyuncu değil oynadığında gayet de ortalama üstünde performans sergiliyor
fener medyasının algısına çok kolay geliyor bizim taraftar sürekli.
Önce Zaha ya kronik dediler
sonra Tete için bu nasıl brezilyalı muhabbeti yaptılar. İkisinin de ortak özelliği fener istedi.

herkes çok havaya girdi

ismail hoca başaka şov yapar

bizde istanbula hocamızın kısır futboluyla ıkına ıkına oynarız

fabrika ayarına döneriz

İsmail en fazla köşede durur, boş boş sahaya bakar. İsmail Samandıra'ya iki gün uğramasın, futbolcular demezler, "Bu adam niye yok? Hocaya bir şey mi oldu?" diye. Farkına bile varmazlar, etkisi o kadar takıma.

İsmail, sezon sonuna kadar takımın başında kalmalı. Rezil oyuncu değişiklik tercihleri var.

Bu adam kafaya taktığı zaman 65 milyon Euro değerinde. Kötü bir futbolcu asla değil, ama işte biraz mental problemleri var. Futbolu fazla ciddiye almıyor.

Zaten bizde kalmak isteyeceğini düşünmüyorum, kalsa da biz böyle bir riski asla göze alamayız.ALMAMALIYIZ.
mümkün değil bonservisi zaten,düşündürecek katkı zaten yok - o yüzden sezon sonu otomatikman ayrılıyor diyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt