Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şans buldu bence yeterince ama yakaladığı firsatlari degerlendiremedi (özgüven) veya şanssız oldu denemelerinde. Ama kesinlikle öyle çöplük möplük bir durum yok ben Teteden çok umutluyum halen kendisi kadar dikine oynayan bir tane kanat oyuncumuz yok.

Kerem Tete‘nin yaptıklarını yapmaya kalksa maç başı 50 top kaybı yapar iddia ediyorum
Ligde aldığı süreler

Kerem 1580
Barış 1048
Tete 786
Ziyech 545
Zaha 993

Tete sadece 9 maç ilk 11 oynadı

Mason en son kadroluk bir şey yok tüm problem hoca demişti şimdi gilgamis gibi transfer listesi yazmis

kudurma sami
benim gdoğuda kekelerim var
batmana baskın yaptırırım haaasa! :)

o listeye hocayıda ekleyeceğim

istanbula 5 atsında görelim
hemen açık oynayan tsye attı diye
unuttunuz herşeyi

1706029349274.webp

uykumuz geldi bu nasıl Nöbet

İsmail en fazla köşede durur, boş boş sahaya bakar. İsmail Samandıra'ya iki gün uğramasın, futbolcular demezler, "Bu adam niye yok? Hocaya bir şey mi oldu?" diye. Farkına bile varmazlar, etkisi o kadar takıma.

İsmail, sezon sonuna kadar takımın başında kalmalı. Rezil oyuncu değişiklik tercihleri var.

lider kim?

boey in ilk geldiği zamanı hatırla. Sürekli bir şey eksikti çocukta. Şimdi gözümüzde değişmez oldu parayla bile
boey geldiği gibi iyi başladı fakat sonrasında sakatlık mı oldu ülkeye mi uyum sağlayamadı bilmiyorum ama sahadan koptu. Tete'de fundamental iyi ama futbolu nasıl oynayacağını bilmiyor sanki hala

boey geldiği gibi iyi başladı fakat sonrasında sakatlık mı oldu ülkeye mi uyum sağlayamadı bilmiyorum ama sahadan koptu. Tete'de fundamental iyi ama futbolu nasıl oynayacağını bilmiyor sanki hala
Teteyi açıkta topla buluşturmak yerine bence savunma arkasına koşular attırmamız lazım

Tete kötü bir oyuncu değil oynadığında gayet de ortalama üstünde performans sergiliyor
fener medyasının algısına çok kolay geliyor bizim taraftar sürekli.
Önce Zaha ya kronik dediler
sonra Tete için bu nasıl brezilyalı muhabbeti yaptılar. İkisinin de ortak özelliği fener istedi.

👍

işin gogoyu bi yana hele şükür ya

çocuk pur kalite olmasada kalite yani

birde zekası olsa pur kalite

daha düne kadar sallanmayan hucum topçusu yokdu takımda!!!!

Kiraya vermemek lazım bence daha fazla süre vermek lazım olacaksa bizde olsun kiraya giden daha da berbat geri dönüyor
Yarışmacı ve büyük takımlar iyi oynamayan ve pişmesi gereken oyuncuya fazla süre veremez malesef, az süreyle de gelişemez. Doğru takıma kiralık yollayıp full oynatmak lazım gelişmesini istediğimiz topçuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt