Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?
5 imza parası değil yıllık da 5 değil

Siradan bir stoper elli tanr bulunur cok bir ozelligide yok konyadan gelen abdulkerim bile oyuna topu sokabiliyor rakipler baskiyi diger stopere yapip nelsonun topu cikarmasi icin bos birakiyor bu kadar ayagi bozuk marcao icinde oyle diyorduk hic aramadik davinson ozel bir stoper 3 tane nelson yapar sakatliginida nazinida kaprisinide cekerim sorun degil
Oyuncu degil

O senin fikrinse bilemem siradan bir stoper danimarka pasaportu olmasi milli takim rezervinde olmasi degerli kiliyor abarttiginiz kadar iyi stoper olsa kac yasina gelmis kajer oynamaz ayagi cok kotu bir stoper artik satilmali yedek kalinca kusuyor

Bakalim gittigi yerde 11 oynayacakmi

5 imza parası değil yıllık da 5 değil
Son kez yazıyorum ve konuyu kapatıyorum.

Icardi bonservis, yıllık ücret, Gardhi, wanda nara, avukat, Zaha imza parası, yıllık ücret, Zaha menajerler artık kaç kişi aradaysa toplam 30 milyon euro yu bulur. Bunun şu kadarını sponsor karşılamış olsa bile verilen para bu olduğunu düşünüyorum. Fikrim bu.

1706034625963.webp

Icardi bonservis, yıllık ücret, Gardhi, wanda nara, avukat, Zaha imza parası, yıllık ücret, Zaha menajerler artık kaç kişi aradaysa toplam 30 milyon euro yu bulur. Bunun şu kadarını sponsor karşılamış olsa bile verilen para bu olduğunu düşünüyorum. Fikrim bu.
Iyi akşamlar

Bu kapta yayınlanmıyordu da menajer ücretleri tff tarafından yayınlanıyordu fenerin isteğiyle çoğu maddesi iptal edilmiş.
Ben sınırsız yemek ve akbile hiçbir menajerin fit olduğunu dusunmuyorum. Bazı arkadaşlar düşünüyor onu gördüm.

O senin fikrinse bilemem siradan bir stoper danimarka pasaportu olmasi milli takim rezervinde olmasi degerli kiliyor abarttiginiz kadar iyi stoper olsa kac yasina gelmis kajer oynamaz ayagi cok kotu bir stoper artik satilmali yedek kalinca kusuyor

Bakalim gittigi yerde 11 oynayacakmi
Abartan biz değiliz

Bir insanın "Aldığı para bu" diye nasıl bir fikri olabilir yahu. Bilgisi olur anca. Bilgin yoksa iftiradır. Kafa mı buluyorsun bizle.

Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt