Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_8337.webp

Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Burada sponsorların desteği belirtilmediğini başkan imza töreninde kendi açıkladı. Icardi nin yıllık ücreti 10 dedi. Ben sponsorlar ve menajerlere verilen rakamın toplamını 30 olduğunu düşünüyorum. Öyle de görünüyor.

Tekrar ediyorum Icardi 20 milyon da eder 40 ta ama bu kap açıklamasında eksik kalan kısımlar var onu da ekleyelim diyorum.

Ben sınırsız yemek ve akbile hiçbir menajerin fit olduğunu dusunmuyorum. Bazı arkadaşlar düşünüyor onu gördüm.
iptal edilen ve icardi ile sözleşme imzalarken yürürlükte olan maddeler şunlar.

(2) Futbolcu veya antrenörün transferi için Yeni Kulübü temsil eden Futbol Menajeri ile antrenörü temsil eden Futbol Menajerine ödenecek hizmet bedeli/ücret, sözleşme süresince futbolcu veya antrenörün Brüt Geliri ile bonus ve başarı primleri dahil gelirlerinin yıllık 200.000 USD veya altında olması durumunda futbolcu veya antrenöre ödenecek tutarın %5’ine kadar, üstünde olması halinde ise %3’üne kadar kararlaştırılabilir.

(3) Futbolcu veya antrenörün transferi için Eski Kulübü temsil eden Futbol Menajerine ödenecek hizmet bedeli/ücret, Eski Kulübe ödenecek transfer ücretinin %10’una kadar kararlaştırılabilir. Transfer sözleşmesi kapsamında futbolcu veya antrenörün müteakip transfer işlemlerinden dolayı Yeni Kulübü tarafından Eski Kulübe ödenmesi kararlaştırılan tutarlar transfer ücreti kapsamında değildir.

2. Maddeye göre brüt 15m olsa 450 bin Euro eder.
3. Maddeye göre ise Max 1,5 milyon Euro eder.

icardi için bu, zaha için de brüt maaşı 10m desen 350 bin Euro max menajerlik primi öderiz. Bonservisi yok imza parasının %10u desen o da 450 bin Euro.
Bu ücretler tek seferlik olur yıllara bölünür.

Burada sponsorların desteği belirtilmediğini başkan imza töreninde kendi açıkladı. Icardi nin yıllık ücreti 10 dedi. Ben sponsorlar ve menajerlere verilen rakamın toplamını 30 olduğunu düşünüyorum. Öyle de görünüyor.

Tekrar ediyorum Icardi 20 milyon da eder 40 ta ama bu kap açıklamasında eksik kalan kısımlar var onu da ekleyelim diyorum.

Anlıyorum

NKFVAS yazabilir misiniz lütfen

Sinir damarım şişiyor

Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Icardi

2023-2024 8,500,000 EUR
2024-2025 8,500,000 EUR
2025-2026 8,500,000 EUR
2026-2027 2,500,000 EUR

Zaha

2023-2024 6,680,000 EUR
2024-2025 4,350,000 EUR
2025-2026 4,350,000 EUR
2026-2027 4,350,000 EUR

Kısaca kulübün kasasından ortalama 11,932,500 EUR çıkıyor (transfer bedeli ve imza ücreti dahil). Yani Galatasaraylı Ahmet Kokanç'ın iddia ettiği gibi 30 milyon EUR değil.

Hocam hala düşünüyorum diyorsun yanlış yüklemler kullanıyorsun. Forumca isyan edilen konu elinde delilin yokken varsayimlarla cümleler kurman. Kendince mantıklı olabilir ama doğrudur diyemezsin çünkü ispatin yok. Pozitif bilimlerde bile varsayimlar ispatlanmadikca bir anlam ifade etmez. Varsayım doğru ise, mantıksal çıkarım hatası yoksa, ulaşılan sonucun doğruluğu ispatlanmış olur. Sen bunu ispatlayamazsin çünkü ne bu işin içindesin ne de bu bilgilere ulaşabilecek konumdasin. O yüzden Sanchezin bonservisi aslinda 15m diyen fenerlilerin ortaya attığı laflarla dediklerin benzerlik gösterdiği için tepki alıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt