Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.610
- 9.901
- 2.068
Çok teşekkür ederim, yardımcı oldun, mutlu forumlarblokladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim, yardımcı oldun, mutlu forumlarblokladim
Azizi nasıl yedim gördün müblokladim
Takılıyorum reyis ya makarasınaYönetime saygım sonsuz. Fikirlerimi özgürce söylememe izin verdikleri sürece burdayım.
Burada sponsorların desteği belirtilmediğini başkan imza töreninde kendi açıkladı. Icardi nin yıllık ücreti 10 dedi. Ben sponsorlar ve menajerlere verilen rakamın toplamını 30 olduğunu düşünüyorum. Öyle de görünüyor.Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
iptal edilen ve icardi ile sözleşme imzalarken yürürlükte olan maddeler şunlar.Ben sınırsız yemek ve akbile hiçbir menajerin fit olduğunu dusunmuyorum. Bazı arkadaşlar düşünüyor onu gördüm.
Burada sponsorların desteği belirtilmediğini başkan imza töreninde kendi açıkladı. Icardi nin yıllık ücreti 10 dedi. Ben sponsorlar ve menajerlere verilen rakamın toplamını 30 olduğunu düşünüyorum. Öyle de görünüyor.
Tekrar ediyorum Icardi 20 milyon da eder 40 ta ama bu kap açıklamasında eksik kalan kısımlar var onu da ekleyelim diyorum.
nediyon lankafani geciririm
nediyon lan
Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Hocam hala düşünüyorum diyorsun yanlış yüklemler kullanıyorsun. Forumca isyan edilen konu elinde delilin yokken varsayimlarla cümleler kurman. Kendince mantıklı olabilir ama doğrudur diyemezsin çünkü ispatin yok. Pozitif bilimlerde bile varsayimlar ispatlanmadikca bir anlam ifade etmez. Varsayım doğru ise, mantıksal çıkarım hatası yoksa, ulaşılan sonucun doğruluğu ispatlanmış olur. Sen bunu ispatlayamazsin çünkü ne bu işin içindesin ne de bu bilgilere ulaşabilecek konumdasin. O yüzden Sanchezin bonservisi aslinda 15m diyen fenerlilerin ortaya attığı laflarla dediklerin benzerlik gösterdiği için tepki alıyorsun.Burada sponsorların desteği belirtilmediğini başkan imza töreninde kendi açıkladı. Icardi nin yıllık ücreti 10 dedi. Ben sponsorlar ve menajerlere verilen rakamın toplamını 30 olduğunu düşünüyorum. Öyle de görünüyor.
Tekrar ediyorum Icardi 20 milyon da eder 40 ta ama bu kap açıklamasında eksik kalan kısımlar var onu da ekleyelim diyorum.
Bizim Prates mi bu?
Bayern Taraftar sayfasının verdiği örneğe bakın derim![]()
Ayn Simdi 25 M mızı verinÇok mantıklı bir analiz yapmış, tuchel tam bir eşek