Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye yabancı sınırı kalkacağı için:4m a Rıdvan mı?
7.5m a Locko mu?
Abdülkerim ve barış oyuncu değildiTaraftara göre de karavana. %100 transferi tutan takım yok zaten, benim demek istediğim Rıdvan’ı 1 kez bile izlemeyen adamların ezbere çöp çekmesi.
Kaan Ayhan da çöptü taraftara kalsa, şuan aldığımız fiyata satsak yönetimi çarmıha gererler.
4m a Rıdvan mı?
7.5m a Locko mu?
Locko4m a Rıdvan mı?
7.5m a Locko mu?
Devre arası takıma iki takviye yapıp şampiyon olacağız derken, takımın yarısını gönderip rezil olmayız inşallah.Millet oyuncularimiz icin kapis kapis
Yabancı alalım bence zaten zyech ndombele falan gidiciSeneye yabancı sınırı 12ye düşüyo sol beke bi yerli oyuncu sokmamız lazım.Rıdvan mevşut şartlarda en makul opsiyon beklediğimiz performansı alamazsak kazımcandan da vazgeçildiğini varsayarsak sezon sonu 1 tane de yabancı alıp yabancı-rıdvan yaparız orayı.
Devre arası takıma iki takviye yapıp şampiyon olacağız derken, takımın yarısını gönderip rezil olmayız inşallah.
Hepsi ayni anda satilmaz rdasŞaka bir yana istenen oyuncularımız Nelson, Boey, Ziyech, Bakambu. Devre arasında yerlerine denk adam nasıl bulacan?
Önce satıp sonra alacağız dendiği için söylüyorum, ya bunları satıpta düzgün adam alamazsan napacan, di mi bu da var.
İkisini de izlemedim, bilmiyorum.4m a Rıdvan mı?
7.5m a Locko mu?
Angel dışında kimse gitmez arkadaşlar hayal kurmayalım..