Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara göre de karavana. %100 transferi tutan takım yok zaten, benim demek istediğim Rıdvan’ı 1 kez bile izlemeyen adamların ezbere çöp çekmesi.

Kaan Ayhan da çöptü taraftara kalsa, şuan aldığımız fiyata satsak yönetimi çarmıha gererler.
Abdülkerim ve barış oyuncu değildi

Seneye yabancı sınırı 12ye düşüyo sol beke bi yerli oyuncu sokmamız lazım.Rıdvan mevşut şartlarda en makul opsiyon beklediğimiz performansı alamazsak kazımcandan da vazgeçildiğini varsayarsak sezon sonu 1 tane de yabancı alıp yabancı-rıdvan yaparız orayı.

Seneye yabancı sınırı 12ye düşüyo sol beke bi yerli oyuncu sokmamız lazım.Rıdvan mevşut şartlarda en makul opsiyon beklediğimiz performansı alamazsak kazımcandan da vazgeçildiğini varsayarsak sezon sonu 1 tane de yabancı alıp yabancı-rıdvan yaparız orayı.
Yabancı alalım bence zaten zyech ndombele falan gidici

Devre arası takıma iki takviye yapıp şampiyon olacağız derken, takımın yarısını gönderip rezil olmayız inşallah.
1706088573027.webp

Olm yorumlar Carole v2, adekugbe vs diyorlar, tirsdim bi an

Şaka bir yana istenen oyuncularımız Nelson, Boey, Ziyech, Bakambu. Devre arasında yerlerine denk adam nasıl bulacan?

Önce satıp sonra alacağız dendiği için söylüyorum, ya bunları satıpta düzgün adam alamazsan napacan, di mi bu da var.
Hepsi ayni anda satilmaz rdas

Bakambu, Angelino gider ihtimal cikarsa Nelson olabilir ama sanmiyorum. Boey kesinlikle yazin satilir

Yahu ne rıdvanı yaa

Onu alacağıma Kazımcan'ı oynatmaya devam ederim

Alacaksak bir tane 10 numara alalım yeter

Locko dün West Ham'a gitti diye biliyorum.

6 ay eski takımında kiralık kalacak sezon sonu gidecek.

Angel dışında kimse gitmez arkadaşlar hayal kurmayalım..

Divan kurulu ne zaman bilmiyorum ama şu angel ndomb tete ziyech gibi yüksek maaşlılardan kurtulamazsak o kurulda çarşı pazar karışır şimdi seçimde olduğu için kılıçlar iyice çekilecek

Dün haluğun yayınından anladığım maliyetlileri şutlayacağız ses kesmek için çok maaş alıp hiç katkı veremeyenler camiada da taraftarda da ciddi sıkıntı yaratıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt