Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne mişusu abi

Adsli michutla ilgileniyomuşuz lequipe e göre

Bu genci izleyen oldu mu

Sancak'ın bütün stratejisi Galatasaray ve diğerlerine satabilecek topçuları toplamak. Samet'i iteledi, Semih'i iteleyemedi. Onyekuru'yu da denedi ama sorun çıktı sonrasında. Şimdi de buna kumar oynamış.

13557.jpg

23522.jpg

3323.jpg
Bugun 700 dolar attim kasaya. Tlnin rezalet durumu 1 tokat gibi suratimiza carpildi

Maçını izlemedim ama Locko videolarda yerli yersiz, paldır küldür dripling yapmaya çalışan biri gibi görünüyor. Kafası kırık ama olsun çok iyi olur diyenler ironi filan mı yapıyor? Oyun dsiplinini bozacak adam uzak dursun...

Takımda istikrarlı kadro için nicelik fazlalığı var. Bence 1-2 isim gönderilip sayı azalırsa daha istikrarlı bir takım yakalayabiliriz. Versatil topçularımız var bir de. Ziyech'i çok beğensem de böyle düşünüyorum.
Kadroyu konsolide etmek lazım, katılıyorum. Yine de kendisinin böyle bir talebi yoksa Ziyech'i göndermekte aceleci olmazdım ben. Saha dışını bilmiyorum ama sahaya adım attığı anda başka bir hava katıyor takıma. Gönderip pişman olmayalım sonra. Talibi varsa Tete'yi düzenli oynayacağı bir yere kiralık göndermeyi tercih ederim.

Rıdo bu kdr iyiyse x bi avrupa kulubu parayi basip alabilir.

Su Brezilya'daki solbeki alip gelsinler iste, sonra sol bek mevzusu kapansin. Asil olay orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt