Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GEn04jmW8AA3dBw

Herhangi bir İspanyol kulübüne verseler de zaten aynı süreyi alırdı.
Almanya bile yapabilirdi. Çağları oynatacak çok kulüp var işin özü.
Ben olsam gider küme düşmeye oynayan alman yad İspanyol takımlardan birine para almadan oynama garantisiyle kiralardım orada yapacağı gelişimi dandik Türk ofansif oyunculara karşı yapamaz.
Neyse ya kendileri bilir pşman olup yazın birine saplamaya çalışırlar :asd:
Çağların deli gibi Türkiye isteme sebebi avrupa şampiyonası öncesi göz önünde olmak. Abdülkerim'e kaptırdı formayı çünkü onun partneri olmak için yırtınıyor.

Çağlar' ın düzenli oynamak için FB yi istemesi tuhaf; Djiku banko, Becao iyi dönerse banko, Osterwolde bile tahminlerin ötesinde idare etti, muhtemelen stopere evrilecek. Çağlar ilk maçında bir hata yapsa bir daha formayı zor görür, Bonucci varken filan denilerek...

FB nin ısrar etmesi de aynı şekilde tuhaf; mevki eksik olsa neyse, değil...

oha transfer nöbetine 42 dakikadır birşey yazılmamış herkez maç başlığında sanırım

En önemli açıklama buydu bu gün. Bir de müjdeden bahsetti ki bununla ilgili diye anladım ben. Seçimden önce bunu başarırlarsa ki Florya devreye girmeden nasıl olacak pek bilmiyorum ama bu 2 yıllık loca satışı, Mecidiyeköy'de kalan daire ve ticari alanların satışı ve Riva'dan gelmesi beklenen paranın haklarını BB'ye verilmesi ile falan mı olacak artık bilmiyorum ama bu sezon seçime kadar bunu başarırlarsa büyük iş yapmış olacaklar. BB'den ve o faizden kurtulmak kulübü inanılmaz rahatlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt