Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
abi gelmesin zaten. bizdeki şerefsiz rakipler gider gider göğsüne tekme atarbilemedim yav.(ister miyim yani emin değilim)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi gelmesin zaten. bizdeki şerefsiz rakipler gider gider göğsüne tekme atarbilemedim yav.(ister miyim yani emin değilim)
31 yaş - medikal geçmiş. daha garantici oynamak lazım trasnferde sanki.abi gelmesin zaten. bizdeki şerefsiz rakipler gider gider göğsüne tekme atar
yazdan beri zaten 27 yaş üstü tek kabulüm Icardiydi. geriye kalan tüm üstü transferleri sevemiyorum31 yaş - medikal geçmiş. daha garantici oynamak lazım trasnferde sanki.
takip etmedeim Utd'da ne kadar oynadı tüm sezon acaba
Çağların deli gibi Türkiye isteme sebebi avrupa şampiyonası öncesi göz önünde olmak. Abdülkerim'e kaptırdı formayı çünkü onun partneri olmak için yırtınıyor.Herhangi bir İspanyol kulübüne verseler de zaten aynı süreyi alırdı.
Almanya bile yapabilirdi. Çağları oynatacak çok kulüp var işin özü.
Ben olsam gider küme düşmeye oynayan alman yad İspanyol takımlardan birine para almadan oynama garantisiyle kiralardım orada yapacağı gelişimi dandik Türk ofansif oyunculara karşı yapamaz.
Neyse ya kendileri bilir pşman olup yazın birine saplamaya çalışırlar![]()
tüh ya ben yapmıştım çocukken o yüzden sormuştumYok yav @Murat Durmaz kanks biseyler uydurmus![]()
tüh ya ben yapmıştım çocukken o yüzden sormuştum
lan hani murat uyduruyorduSparring yapalim mi
İfşa oldun diye üzülüyorsan üzülme, unutuldu bile. Ama bundan sonra dikkat etRenktaş mıyız onu söyle sen
Okan hocamı eleştirdiğim için kuş iması yapmıştın kaç gündür kendime gelemedim

Yok yav @Murat Durmaz kanks biseyler uydurmus![]()
Kendisi tam 1 boks antrenörü ama attığı reeis videolarından şüphelendim ve yasa dışı boksörlerle çalıştığını fark ettim kendisi yalanladı ama ben pek inanmadım kanks yavlan hani murat uyduruyordu
Sıfır mı ikinci el mi?Bir duyum aldım
pasaliccccccBir duyum aldım