Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kiside ayri cikarim yapinca beyin yandi o yuzden rts
İlk başta diğer alıntıları fark edemedim, benim yorumuma dair soru işareti olarak algıladım, ancak sonrasında mesajınıza tebessüm ile yaklaştım, benim hatam üstad; iyi forumlar dilerim:hat:

Ortasaha almamakta direnen bir yönetim var, bir tane muhabir Erden timura soramadi mi acaba ?

Şikecilerin maçına baktım, şerefsiz evladıyım hakem denen şeref yoksunu elinden geleni yaptı maçı vermek için, it gibi köpek gibi korkuyorlar koçtan. Rezil kepazeler.

Ne olacak nelson 30 milyona mi satilacak oyuncuya iki kere soz verildi ihtiyac var diye tutuldu gonderilmedi adam kustu sezon basi ayaginin ucuyla oynadi

Simdi adam 3. stoper konumuna dustu teklif gelirse tabi satilacak satmazsan performans alamazsin ondan sonra nelsona sovmeye baslariz degeride sifirlanir Klubun menfaatine 10 milyon uzeri bonus sonraki satistan payla satilmali bunlar futbolcu yani insan oyuncunun gorusu istegi herseyden onemli gitmek isteyeni tutmayacaksin maksimuma satacaksin bu kadar net
Oynuyor işte gayet

Sözleşme yapmadan düşünecekti onu

Söz verdiysek devre arası ucuza bırakmaya mı söz verdik

Yazın €15m'ye bırakırız kendi de çok ısrar ederse ki o bile iyilik olur

Kaliteli birkaç takviyeyle kadromuzu en iyi hale getirelim bu sezonki şampiyonluk inanılmaz derecede önemli gerçek bir kırılma sezonu olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
inaanılmaz bilendim - keşke şu an kulübenin arkasında falan kombinem koltuğum olsa ...neler neler haykırırım varya ...Ezin yokedin devam devam daha daha diye 1 saniye oturmam.

şerefsilzerin deplasmanı bile anında ELELELELELEL o kadar alışmışlar ki penaltıya ...

Rıdvanı alip transferi kapatalim.

Yav ciddi diyorum, muhabirler ne halta yarıyor ?
Sorular çok sacmaydi yav adam elinde kagıtla okuyor maasta sıkıntı yok diye. malın teki dinleme nezaketi bile göstermemis maas soruyor , yada muslerayı baskasi soruyor cevapliyor. Diger hıyar ayni soruyu soruyor falan adamlarda dinleme nezaketi bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt