Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in yerine u23'e seçilen adam vardı o olabilir.

gizli kapakli ulasilmasi neredeyse imkansiz bonuslarla oyuncu satisini sisirmeye karsiyim. satildi gözüyle bakilan kiralik adamlarin gittikleri takimlarda ne hallere düstügü ortada. bayern münih'te b.k gibi para var, ayrica sag bek almazlarsa milyonlarca taraftari ayaga kalkar.

Eğer sezon ortası Boey gibi bir futbolcunu satıyorsan ertesi güne bırakmadan yeni sağ bekini de duyurman gerekiyor. Umarım satış sonrası için güzel bir plan yapılmıştır.
Pazartesi yine önemli bir üç puan için maça çıkacağız. Yorumuna tamamen katılıyorum ahbabım, planlamayı görelim bakalım.

33 yaşındaki Trippier’e neredeyse 15 milyon Euro veriyorlardı 23 ve bonuslar neden olmasın

Boey gidecekse artık hamleler gelsin. Sağ, sol bek ve orta saha alinmali artik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 artı bonus olacaksa kalsın. Sene sonu en kötü 10m bonservis getirir zaten. Sachanın eksikliğini doldurabilir miyiz emin değilim.

Sacha boey yolun açık olsun aslanım formanın hakkını verenler unutulmaz. Duboisi geri almalıyız devre arası ondan iyisini bulamayız hazır oynayan formda mis gibi sağ bek.
Aynen katılıyorum, sol beke de şu Fransada oynayan Locko muydu ona kaynak çıkmış oluyor, ve çok övüyorlar onu. Artan paraya da sağlam bir 10 numara işi çözeriz.

Zeki ve Ridvan ikilisinden biri + Zeki gelirse Locko... Ridvan gelirse genc dinamik bir sag bek mantikli olur.

Üstüne bir 8/10 no ve Teteyi yollayip bir sag acik

Rıdvan, Leo ve 8,5/10 numara sanırım dönem için düşünülen. Eğer Leo dışında direkt farklı bir isme gidecek isek bilemiyorum tabi sol bek için. Not düşmek gerekir ki Leo ile Boey farklı tarza sahip isimler ve oyunumuz bu değişim ile farklılaşacaktır ister istemez. Ne düşünülüyor bakalım.

Mutlaka sag bek lazim simdi

Kaanla falan idare ederiz diye düsünüyorsaj cok fahis bir hata yapariz

bizim 3-4-3 yada 3-5-2 gibi bir oyuna dönmemiz gerekli.2 kanatta da bek yok..

Boey satilirsa yerine kimseyi almazlar, kaanla idare ederiz derler, ridvan gelmese orayida barisla devam derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt