Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu okan buruk bazen oyle sacma sapan konusuyorki diyorsun bu adam nasil hocalik yapiyor orta sahada cok oyuncus
varmis dombiliyi oyuncudan sayiyor ne zaman girse top kaptirip kontra yediriyor
Arkadaş Kaanı saymıyorum bile demiş mevcut orta sahaları sayarken, şampiyonlar liginde ndombele, demirbay, sergio nerdeydi de Kaan orta saha oynadı. Orta sahaya transfer yaptırmazsa sezon sonu net bir şekilde kovulur. Basın toplasındaki kendilerine muhabirler diyen andavallar bu saydığınız orta sahalar şamp liginde nerdeydi diye soramıyorlar.

hocanın ortasaha acıklaması politik diyelim ama anlamadgım kısım dombele kiralık neden angelino gibi fesh etmiyoruz ki ?

Birakin sol beki sag beki idare ederiz demesi lazim olan hoca takmis beklere

Su takima bir 8 bir 10 numara alsak gelene gecene yagdiririz bunu anlamak cokmu zor demirbay ve mertens klube oyuncusu

Adam ciddi ciddi Berkani futbolcu zannediyor, tag oluşturup gündem yapmak lazım, taraftar çözerse çözer bu işi, demirbay berkana kalırsak işimiz çok zor,
Olayın ciddiyetini kavramak lazım, ilk sakatlıkta+kart cezası bye bye deriz
Ndombeleyi futbolu bıraktığı için saymadım

Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.
İnş bu defa öyle davranıyoruzdur. Malum gönderme konusunda meşhuruz.

olum bu bjkde cenki satıp bir japon almamışmıydı yauvvv

vallah tırstım

kişisel oalrak algılama sana demiyorum ama sen de cevap ver burada her konuyu hocaya sarmak için fırsat oalrak kullananlara sorayım

sizce kulüpte şu an orta saha alınacak para var da hoca yok bana almayın ndombele bana yeter diyor olabilir mi

Yok hoca ile zaten bir derdim yok, evet diyebilir, fatih hoca da diyordu, bunlar 40 yıllık kulüpcu adamlar

Arsenal sezon sonu da alabilir Boey'i. Bacary Sagna referans olmuştu kulübe. Bir çok kez okumuştum o medyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt