Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
5 teklif etmişiz 10 istiyorlarmış Kamada için. Fekir ve Eriksen alternatifleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş Kaanı saymıyorum bile demiş mevcut orta sahaları sayarken, şampiyonlar liginde ndombele, demirbay, sergio nerdeydi de Kaan orta saha oynadı. Orta sahaya transfer yaptırmazsa sezon sonu net bir şekilde kovulur. Basın toplasındaki kendilerine muhabirler diyen andavallar bu saydığınız orta sahalar şamp liginde nerdeydi diye soramıyorlar.Bu okan buruk bazen oyle sacma sapan konusuyorki diyorsun bu adam nasil hocalik yapiyor orta sahada cok oyuncus
varmis dombiliyi oyuncudan sayiyor ne zaman girse top kaptirip kontra yediriyor
5 teklif etmişiz 10 istiyorlarmış Kamada için. Fekir ve Eriksen alternatifleri
İnş bu defa öyle davranıyoruzdur. Malum gönderme konusunda meşhuruz.Gectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.
kişisel oalrak algılama sana demiyorum ama sen de cevap ver burada her konuyu hocaya sarmak için fırsat oalrak kullananlara sorayım
sizce kulüpte şu an orta saha alınacak para var da hoca yok bana almayın ndombele bana yeter diyor olabilir mi
?kamadaaaaaaaaa
oley be
Sezon sonuna kadarki maasini ister herhalde ondan bence verilip gonderilmeli klubede bile durmamali okadar zararli bir oyuncuhocanın ortasaha acıklaması politik diyelim ama anlamadgım kısım dombele kiralık neden angelino gibi fesh etmiyoruz ki ?
arsenalllllll