Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarım sezonun maaşını önceden mi ödedin üstad3 İmza
2.8 Maaş(Resmi)+Maç başına bonuslar
Zaten 8e yaklaştı.
Euro24 bilet çekilişleri sonuçlanmış bugün. Ben böyle şanssızlığa sokayım yine tek bir bilet çıkmamış bana.
Nefretimsin UEFA.
3 İmza
2.8 Maaş(Resmi)+Maç başına bonuslar
Zaten 8e yaklaştı.
Avrupanın önemi yok mu..Bizimkiler yaz dönemi yapması gereken şeyleri şimdi yapıyorlar umarım planlarımız vardır yoksa şampiyonluk için ciddi zarar görürüz,avrupanin önemi yok ama şampiyonluk çok onemli
Bir tek abdulu alip marcaoyu gönderince yaptik o işi. Baskada yokavrupada takımlar oyuncunun gidecegini hissettigi an yerıne oyuncu buluyor ve hemen alıyor bizde ise
oyuncu gidiyor 1 ay oyuncu arıyoruz
Euro24 bilet çekilişleri sonuçlanmış bugün. Ben böyle şanssızlığa sokayım yine tek bir bilet çıkmamış bana.
Nefretimsin UEFA.
Gecen sezon bittiginde sol bek, Oliveira ve Mertens'in yerine 1'er adam istiyorduk. Hala ayni noktadayiz. Angelino, Ndombele ve Tete tutmadi. Oliveira arazi oldu. Bakambu ve Ziyech nasil dönecek belli degil.Tete ve Angelino bizde olmadı başka takımlarda çok iyi performans sergileseler bile üzülmem.
Tete'nin menajeri 4+2milyonluk teklif getirmiş bizimkiler bonuslarla 9 milyon istemişler. 5+3 veya 6+2'ye biter gibi bu iş.
ben bu takıma bir sağ kanat alırdım
ama hiç bir şekilde konuşulmuyor
Yav sanki bons verdik teteye zarar yapmamak istiyormusuz. Tövbe estagrullah