- 30 Temmuz 2009
- 12.331
- 6.584
- 1.823
Boey haberleri yüzünden galibiyete bile sevinemedik be...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey davies sağ sol beki daha iyiYalnız Arsenal'in almaması hata olur Bayern 25 mi veriyor 30 verirdim 30 mu veriyor 35 verirdim Boey-Saka kanadı bağırtır.
sag bek nihayetindeRakiplerimizi zurna gibi öttüren bir oyuncudan bahsediyoruz
Ndombele ve Tete'den çıkabilirsek en azından biraz rahatlayabiliriz.Gecen sezon bittiginde sol bek, Oliveira ve Mertens'in yerine 1'er adam istiyorduk. Hala ayni noktadayiz. Angelino, Ndombele ve Tete tutmadi. Oliveira arazi oldu. Bakambu ve Ziyech nasil dönecek belli degil.
Bu kadar verimsiz/ faydasiz yabanci ayni anda takimda olamaz.
Ona sıra gelmiyor. Eksikler çokben bu takıma bir sağ kanat alırdım
ama hiç bir şekilde konuşulmuyor
YokBoey davies sağ sol beki daha iyi
Zekiyi alacaksak Boeyi 50ye bile vermeyelim daha iyizeki çelik tam başakşehir topçusu değilmi ya
başakşehir bir futbolcu olsa o zeki çelik olurdu
zekiyi ilk izlediğimden beri başakşehşrde oynuyormuş gibi bakıyorum
ah abdelkader keita aaahh.ben bu takıma bir sağ kanat alırdım
ama hiç bir şekilde konuşulmuyor
Milan diyorlar ona danelsson da mı gidiyormuş
Mart'ta Fan Sale açılacakmış. Yani çekilişte çıkan biletleri kullanmak istemeyenler başkalarına satabilecek ama Türkiye maçlarının biletlerini fazla satan Türk çıkacağını sanmıyorum.Bana da cikmadi rtas…
Euro24 bilet çekilişleri sonuçlanmış bugün. Ben böyle şanssızlığa sokayım yine tek bir bilet çıkmamış bana.
Nefretimsin UEFA.
Sakatlığı var deniyor. Gendrey var Lecce'de keşke ona gitsek 7-8'e alabiliriz bence.Brandon Soppy daha fazla sure almak icin kiralik gittigi Torino’dan ayrilmak istiyormus. Italya’daki performansi hakkinda bilgim yok ama scout ekibi onay verirse satin alma opsiyonuyla birlikte kiralayalim.