Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey haberleri yüzünden galibiyete bile sevinemedik be...

Paralelde teklifleri yapıyoruzdur insallah alacağımız oyunculara, Boey satış haberi çıktıktan sonra kulüpler +2m euro yazar her görüştüğümüz oyuncuya.

Gecen sezon bittiginde sol bek, Oliveira ve Mertens'in yerine 1'er adam istiyorduk. Hala ayni noktadayiz. Angelino, Ndombele ve Tete tutmadi. Oliveira arazi oldu. Bakambu ve Ziyech nasil dönecek belli degil.

Bu kadar verimsiz/ faydasiz yabanci ayni anda takimda olamaz.
Ndombele ve Tete'den çıkabilirsek en azından biraz rahatlayabiliriz.

sleep.gif

Sabah ola hayrola.

Yönetim çok işin var çoook.

Yav marcaoyu nasıl buldun Boeyi nasıl buldun git bul al. Parayı şöyle adamlara harcayalım bir kere doğru iş yapalım

Bana da cikmadi rtas…
Mart'ta Fan Sale açılacakmış. Yani çekilişte çıkan biletleri kullanmak istemeyenler başkalarına satabilecek ama Türkiye maçlarının biletlerini fazla satan Türk çıkacağını sanmıyorum.

Yine de fırsatları kovalamaya bakacağız.

Bu senenin oyuncusu net olarak Sergio oliviera adam krallar gibi tatil yapıyor kaç aydır Portekiz sahillerinde 3 milyon maaş geliyor ,hastasıyız, yazık Okan hocamda bu adamdan medet umuyor

Brandon Soppy daha fazla sure almak icin kiralik gittigi Torino’dan ayrilmak istiyormus. Italya’daki performansi hakkinda bilgim yok ama scout ekibi onay verirse satin alma opsiyonuyla birlikte kiralayalim.
Sakatlığı var deniyor. Gendrey var Lecce'de keşke ona gitsek 7-8'e alabiliriz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt