Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mantıkla, Atletico Madrid maçında Hakan Balta ön libero oynamıştı.Hamza Hamzaoglu sampiyon olduktan sonra "icimizden hallederiz, pahali, gerek yok" vs.. dedi durdu, sampiyonluktan sonra yapilan sacma sapan islerden dolayi hem biz kaybettik hem Hamza hoca kaybetti. "Götürür, idare eder" gibi ifadeler Sampiyonlar Ligi'ne düzenli olarak katilmak isteyen kulüplerin kadro planlamasindaki mantigi olamaz. Beksiz, tek kanatla, tek orta sahayla oynayan takim olamaz.
boey tarzında oynamak zorunda degil. futbol hayatının cogunda uclu defansın sagında oynamıs bir adam gayet de rahat bek oynar.Götüremez, Kaan iyi oyuncu mücadelesi gücü çok iyi ama bekin manevra yeteneğine ve oyun hızına sahip değil.
10 milyonluk net teklif varmış. Net teklif 15+ bonus olursa bırakırlar bizimkilernelsson da mı gidiyormuş
Boeyden zekiye düsünce ben
Ohhh gitsin ingiltereyeLevent Tüzemen :Zeki Çelik'in menajeri ile görüştüm. Kendisi bana ingiltere Premier Lig'den bir teklifin olduğunu şu anda onlarla görüşme halinde olduklarını söyledi. bonservis bedeli olarak da 8 milyon euro istiyormuş Roma
20-25’d ok olmuşlar
guerreroBoey için kemiksiz 20 milyon Euro + sol bek Gurrero'ya fit miyiz gençler![]()