Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş verin şu 5-10 tane fosili. Amaçları başka, içimizdeki irlandalılarGeçen divanda tüm maliyetleri hesaplayıp şöyle böyle diyorlardı 30 m euro'ya satsak 1 milyar TL para yapıyor bu seferde neden şampiyonluk yolunda sattık diye eleştirmeye başlarlar.
HAINBurhancan Terzi: "Boey dün kulüp yöneticilerine ben anlaştım gidiyorum diyor Galatasaray yöneticileri nereye gidiyorsun daha bizim anlaşmamız lazım cevabını veriyor Boey'de ondan sonra ayağımda ağrı var diyip maça çıkmak istemiyor."
Burhancan Terzi: "Boey dün kulüp yöneticilerine ben anlaştım gidiyorum diyor Galatasaray yöneticileri nereye gidiyorsun daha bizim anlaşmamız lazım cevabını veriyor Boey'de ondan sonra ayağımda ağrı var diyip maça çıkmak istemiyor."
Burhancan Terzi: "Boey dün kulüp yöneticilerine ben anlaştım gidiyorum diyor Galatasaray yöneticileri nereye gidiyorsun daha bizim anlaşmamız lazım cevabını veriyor Boey'de ondan sonra ayağımda ağrı var diyip maça çıkmak istemiyor."