Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi 12de almanayaya gdecek diyolar daha rakam dusmedi mi yav hic mi kulis bilgisi yok anlamadim bisey

Açıkçası içim bir kötü oldu. Çok üzüldüm gitmesine.

Ama teklifi yapan Bayern olunca yapacak bir şey de kalmıyor.

Bayern önce bizi CL'den eleyip, Kopenhag'ı üst tura gönderdi.

Şimdi de şampiyonluk yolunda bizim en önemli oyuncumuzu bizden aldı.

Umuyorum maddi karşılığı vardır. Ama Boey'in eksikliğini defansta ve sahada hissetmeme şansımız yok.

Yeri de orta vadede bile dolmaz kolay kolay.

Dünyadaki takımların arasında ilk 3 te olan bir kulüp bizden oyuncu isteyecek ve biz oyuncuyu satmak istemeyeceğiz. O oyuncu birdaha bizde oynamaz oynasa bile maçları önemsemez.

boeyin gitmesine süper oldu deyip 10 satır kusurlarını sayan adam beğenmediğimi nerden çıkardın demiş hay allah yarabbi ya

Alıntı yapıp cevap ver delikanlı. Adamın üst seviyedeki özellikleri anamızın liginde bize karşı oynanan oyunlarda x factor olmuyor iyi meblağa satıp daha teknik bir sağ bek alarak en azından iç sahada daha rahat maçlar izleyebiliriz neticede boey clde döktürse bile qualify olamadık . Ayrıca ligde ön alanda rakibi bozup gol mol de attığımız yok bok gibi bir spacingi var takımın. Araya 2-3 tane ingilizce kelime sıkıştırdım ki yabancılık hissetmeyesin. Bir fikir sana absürt de gelse hahahha huhuhu yazıp duramazsın zanioloda dediklerim de absürt gelmişti sana şimdi konusuna uğramıyorsunuz ama ben senin yaptığın gibi her bok gibi oynadığında konuyu uplayıp gülmem mesela.

15 artı CL şamp lig şamp gibi abuk subuk opsiyonlar yoktur inş sonra göbeğimiz çatlıyor net 20 + dır inş ..

Ancak böyle sarı kırmızı kalp emojisi koyup salak salak mesaj verirsin.

Şu karede hocada dahil Mertens hariç Avrupa'dan gelecek her transfer teklifinde aynı duruma düşeceksin.

Önemli olan bu süreçleri doğru yönetmek. Ziyech, Zaha maha gibi bitik adamları memnun etmek değil.

En son haberler Bayern'in 20-25 civarına bitirmek istediği bizim ise 30-35 istediğimiz idi. Bu gün biter bu transfer. 15 civarını peşin alırız tahminim kalanını yaz ayında. Peşin para varken transfer yapmak çok daha kolay. Hafta sonu gelecek olan sağ ve sol bek az çok belli olur. Tete'nin durumuna göre bir de hücumcu kanatta da oynayabilecek bir 10 no olabilir Reyna veya ismi daha önce bizimle çıkan Marchwinski mesela uygun olabilir.

Alıntı yapıp cevap ver delikanlı. Adamın üst seviyedeki özellikleri anamızın liginde bize karşı oynanan oyunlarda x factor olmuyor iyi meblağa satıp daha teknik bir sağ bek alarak en azından iç sahada daha rahat maçlar izleyebiliriz neticede boey clde döktürse bile qualify olamadık . Ayrıca ligde ön alanda rakibi bozup gol mol de attığımız yok bok gibi bir spacingi var takımın. Araya 2-3 tane ingilizce kelime sıkıştırdım ki yabancılık hissetmeyesin. Bir fikir sana absürt de gelse hahahha huhuhu yazıp duramazsın zanioloda dediklerim de absürt gelmişti sana şimdi konusuna uğramıyorsunuz ama ben senin yaptığın gibi her bok gibi oynadığında konuyu uplayıp gülmem mesela.
ne anlatıyon yav sen zanioloya benden fazla sallayan yok bu forumda kendin sallayıp sallayıp inanmışsın :D

Ligi bitirmek için fırsat geldi umarım değerlendirilir.Top altı liglerin iyi oyuncuları alınır bu paralara.Lyon 12 verdi orbana o tarz adamlar alınır o paralara

Boeyin acisini ancak Dybala dindirir

ne anlatıyon yav sen zanioloya benden fazla sallayan yok bu forumda :D

Neyse kardeşim hakkını helal et boeyin müthiş bir FT scout transferi olması ve böyle bir paraya gitmesi anti FT'ci olarak içime oturduğundan ötürü boklamaya çalıştım ama yemedi maalesef yine sana yakalandık. Kinci olmak zor iş ellam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt