Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.187
- 25.576
- 2.598
Abi 12de almanayaya gdecek diyolar daha rakam dusmedi mi yav hic mi kulis bilgisi yok anlamadim bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boeyin gitmesine süper oldu deyip 10 satır kusurlarını sayan adam beğenmediğimi nerden çıkardın demiş hay allah yarabbi ya
hava muhalefetinden dolayı gidemez inşalman basini özel ucak istanbula indigini yazmis
Rakam çoktan bellidir söyleyemiyorlarAbi 12de almanayaya gdecek diyolar daha rakam dusmedi mi yav hic mi kulis bilgisi yok anlamadim bisey
ne anlatıyon yav sen zanioloya benden fazla sallayan yok bu forumda kendin sallayıp sallayıp inanmışsınAlıntı yapıp cevap ver delikanlı. Adamın üst seviyedeki özellikleri anamızın liginde bize karşı oynanan oyunlarda x factor olmuyor iyi meblağa satıp daha teknik bir sağ bek alarak en azından iç sahada daha rahat maçlar izleyebiliriz neticede boey clde döktürse bile qualify olamadık . Ayrıca ligde ön alanda rakibi bozup gol mol de attığımız yok bok gibi bir spacingi var takımın. Araya 2-3 tane ingilizce kelime sıkıştırdım ki yabancılık hissetmeyesin. Bir fikir sana absürt de gelse hahahha huhuhu yazıp duramazsın zanioloda dediklerim de absürt gelmişti sana şimdi konusuna uğramıyorsunuz ama ben senin yaptığın gibi her bok gibi oynadığında konuyu uplayıp gülmem mesela.
ne anlatıyon yav sen zanioloya benden fazla sallayan yok bu forumda![]()