Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.291
- 58.451
- 3.383
katılmıyorumBoey yerine
favorim HAYRULLAH BİLAZER
plasem CEBRAİL KARAYEL
ne dersiniz?
ben ALAADDİNciyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılmıyorumBoey yerine
plasem CEBRAİL KARAYEL
ne dersiniz?
Watsap acik dort gozle mesaj bekliyorlarGalatasaray muhabirleri uyuyormu adam 12 de gidecek hala kaç liraya gittiği belli değil 20 nin altına gittiyse rezillik yok 5m kiralama bedeli 15m sene sonu fln değildir inş.
Samsun'da Zeki Yavru veya onun rotasyonunda oynayan genç Haluk var onlarda olabilir. Kalan 5 günde bu yazdıklarımızı bile alamazlar.Boey yerine
plasem CEBRAİL KARAYEL
ne dersiniz?
hasdjak zaten bitmiş transfer siz kabullenmiyorsunuz.15e vermis olsaydik dün bitti haberi gelirdi hemen
Bu kadar saf olmayin
Eşref Hamamcıoğlu olsa Nelson'u satıp stopere Adil Demirbağ'a 5 m , sağ bek'e Cebrail Karayel i 7m almıştık.A.A olsa Boey’un parasının 10 milyonuyla Hajradinovic’i almıştık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seve seve 450 bine oynarımadam burda 450 bine oynarken orda 4.5 milyon euro alcak kemiksiz
siz olsanız napardınız![]()
adam burda 450 bine oynarken orda 4.5 milyon euro alcak kemiksiz
adam burda 450 bine oynarken orda 4.5 milyon euro alcak kemiksiz
Bayernde net eline geçen, 2 den çok çok fazla olur.Kemikli, brüt maaş, net 2,2 milyon civari
“Bizi sevenleri üzmeyelim baba” derdim ben olsamadam burda 450 bine oynarken orda 4.5 milyon euro alcak kemiksiz
@Yunus Can DUBLENGectigimiz yaz Fulham'daki oyuncuyu da ozel ucakla getirdiler, herif saglik kontrollerden gecti sonra Fulham parada ikna olmayinca geri cagirdilar. Yani suanki normal prosedur Bayern akilli davranip ucuza almaya calisiyor, bizimkiler uyanik olsun Fulham gibi. Pazarlik bitmedi henuz.