Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.818
- 36.348
- 3.638
Yok 20+ bonusa gittiArda 25’e gitmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 20+ bonusa gittiArda 25’e gitmedi mi
Dombili gitsin. Olivierayi dondurr.ne ise yarıyor bunlar. Bunlar olmasa niye yoklar demem ben.Sormak la alakasi yok ki, orta sahaya kimse gitmeden nasil oyuncu alaacaksin 7 oyuncumuz var o bolgede. Kontenjan dolu. Sol bek oncelik demis. Boey gidince kesin oraya yabanci biri alinir. Tete giderse oraya da takviye yapilmasi gerek , yani bir yabanci oyuncu. Ndombele gitmeden orta sahayi unutalim.
Oliveira yakinda basliyor takimla beraber. Kontrat dondurma gibi seyler mumkun degil adam 3 milyon euroya yakin para aliyor oyle soylemesi kolay.Dombili gitsin. Olivierayi dondurr.ne ise yarıyor bunlar. Bunlar olmasa niye yoklar demem ben.
ÇöpYusuf sarı tam 1-0 öndeyken arkaya uçak gibi gidecek oyuncu
Valla bilmiyom. Biz hücumda tikaniyoruz. Oraya bir akıl lazım. Yonetimsen gonderecrksin. Tek ligde oynamiyoruzki bizOliveira yakinda basliyor takimlar beraber. Dondurma gibi seyler mumkun degil adam 3 milyon euroya yakin para aliyor oyle soylemesi kolay.
Bu sene şampiyon direkt katılıyor diye biliyorum ben. Ülke puanı olarak iyi seviyedeyiz.Şampiyon da ön eleme oynayacak garanti para nerede var?
Obur sene o. Bu sene sonu şampiyon olan 1 maç oynayacak. 2. 3 maç oynayacakBu sene şampiyon direkt katılıyor diye biliyorum ben. Ülke puanı olarak iyi seviyedeyiz.
Yönetim bu adama sormamali bence. İnşallah onlar dusunuyordur
Açık alan oyuncusu hocamZeki konusunda katılıyorum. Yusuf Sarı iyi bence ama.
Blokajını kaldırdım, postlarını yazarken beynini de işin içine dahil etmeni isterimYönetim bu adama sormamali bence. İnşallah onlar dusunuyordur
tetenin karısı ukraynalı nasıl rusyaya gidecek.
Ndombele 2 kisilik yiyormuş. Transfere gerek yokmuş. Dün o düsüs neydi öyle yavevet hocaya soruşlar o da ne gerek var benim ndombelem var demiş istememiş