Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga o kadar cok degisim istiyorsunuz ki mumkun degil, devre arasinda takimla cok oynanmaz su iyimis su kotuymus onemli degil, bizim bir iskelet ve normalde yedeklerden girip katki verecek oyuncular az cok bellidir. Suan 1 as, belki 2 yedek oyuncu gonderebilirsin digerlerini mecbur yaz donemine birakmaliyiz.Valla bilmiyom. Biz hücumda tikaniyoruz. Oraya bir akıl lazım. Yonetimsen gonderecrksin. Tek ligde oynamiyoruzki biz
Çok. Birşey istemiyomki. Bir sol bek bir 10 no boey giderse birde sağ bekAga o kadar cok degisim istiyorsunuz ki mumkun degil, devre arasinda takimla cok oynanmaz su iyimis su kotuymus onemli degil, bizim bir iskelet ve normalde yedekleden girip katki verecek oyuncular az cok bellidir. Suan 1 as, belki 2 yedek oyuncu gonderebilirsin digerlerini mecbur yaz donemine birakmaliyiz.
Çokk iyi oyuncu ben çok beğeniyorum barışı ama 12 15 civarı dese neyse de 20 bana da fazla geldi.Barışa kim 20 milyon versin ki o kadar da değil
Mükemmel tespitdün sinan yılmaz çok güzel bir şey söyledi
bayern neden boeye geliyor da kopenhagın sağ bekine gitmiyor o da iyi oynadı şlde ve hatta gruptan çıktılar dedi
çünkü boeyin takımı yani galatasaray bütün büyük maçlarda ligde ve şlde büyük takım gibi oynadı
açık alanlarda da test edildi bu adam dedi
çok doğru bir yorum bence
bayern de öyle oynayacağı için boeyin testlerini daha gerçekçi buldular