Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga o kadar cok degisim istiyorsunuz ki mumkun degil, devre arasinda takimla cok oynanmaz su iyimis su kotuymus onemli degil, bizim bir iskelet ve normalde yedeklerden girip katki verecek oyuncular az cok bellidir. Suan 1 as, belki 2 yedek oyuncu gonderebilirsin digerlerini mecbur yaz donemine birakmaliyiz.
Maks 3-4 oyuncu gider zaten 3-4 oyuncu da gelir. Boey, Tete, Angelinho, Ndombele veya Nelsson giderler.

Bayern kesinlikle bu hafta sonu oynatmak istiyor. Elimiz çok güçlü

Çok saçma bir soru soracağım.

Şampiyonluğun maddi karşılığı ne kadardır ?

Yani atıyorum,Devre arasında 3 oyuncunuza toplam 100 m Euro verelim , 2. Olmayi kabul edin deseler , maddi açıdan mantıklı bir hamle mıdır ?

Yani şampiyonluğu kaç milyona defa edersiniz ?
Maddi karsılıgı yoktur evet maddiyat önemli ama spor basarıları için önemli. Burası bir spor kulubu başarılar için var Holding degil para ustune para katma hedefi olsun.

Şampiyon olan takım eleme oynasa bile şampiyonların eleme kısmından katılıyor 2. olansa Hollanda, Portekiz, İskoçya gibi takımların 2'ncileriyle oynuyor. Yani şampiyon olan takım %99 ihtimalle şampiyonlar ligine kalır.
Ben olaya sampiyonlar ligi avrupa ligi ayrimi yapmadan direkt avrupa maci acisindan baktigim icin, her hafta tffsinden çimlerine kadar kufur ettigimiz lig icin avrupayi gozden cikartmaya degmez diye dusunmustum ama sampiyonluktaki asil hedef sampiyonlar ligiyse ayni fikirdeyiz o zaman

Sakin gençler, Boey satışı şampiyonluğu etkilemez, Kaan ve Barış halleder orayı.
Avrupa ligini bilemiyorum ama.

Ben olaya sampiyonlar ligi avrupa ligi ayrimi yapmadan direkt avrupa maci acisindan baktigim icin, her hafta tffsinden çimlerine kadar kufur ettigimiz lig icin avrupayi gozden cikartmaya degmez diye dusunmustum ama sampiyonluktaki asil hedef sampiyonlar ligiyse ayni fikirdeyiz o zaman
Bu sene istikrarlı bir 11'in yanında iyi bir rotasyonda yakalayamadık en azından ilk 11 oturmuş olsa 3-4'de kenardan jokerimiz olsa bende devam edelim derdim ama bu kadar kaosun içinde Boey'de giderken lige full konsantre olmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Fenerli troller menajere %7.5 pay var demeye başladılar. Oyunlara gelmeyelim sakın arkadaşlar.

Not: Eski menajerlik firmasi diyorlar. Eski menajerlik firmasiysa hala bu maddenin geçerli olmasi mümkün müdür bilenler aydinlatsin

1 haziran itibarı ile elde kalacak oyuncularımız ile oluşan -aşağı yukarı- kadromuz:

kaleci
sağ bek

sanchez
apo
sol bek
torriera
8 numara
BAY
kerem A
zaha
icardi

günay
kaan
nelsson
emin
kazımcan
berkan
demirbay
yunus
on numara
sol açık
yedek forvet

100 m euro income ile şu kadroyu mükemmelize etmek zor değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt