Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederini bulan her oyuncunun satılmasından yanayım. Bu sebeple boey'in gitmesi bence doğru hamle. Mesela önümüzde nelsson örneği var

Ama barış için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sağ kanat, sol bek, sağ bek mevkilerinde eksiklerimiz var. Tek başına bütün mevkilerde iyi bir performansla oynayabiliyor. Üzerine yerli sınırı varken barış'ı satmak büyük sıkıntı çıkarır kalan maçlarda. Ha bütün planlar yapılır, tüm eksik bölgelere oyuncular ile anlaşılır, sonrasında satışına onay verilebilir. Satalım sonra oyuncu alırız işine girersek sıkıntılı durumlara düşebiliriz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu bayern bile alamadı biz nasıl alcaz kemalim?
Alamadı değil.. almadı

Baştan Trippieri istediler çünkü Kane, Rice Trippier üçlüsü birbirlerini çok iyi tanıyor.

Mukiele‘nin psg ve leipzig performansı pek üstün değildi bana göre.

Hakimi dururken Mukielenin oynaması zor. Yani bilmiyorum çok zor bir transfer ama Gardi Mardi bir şeyler olursa olabilir kiralık

Hislerinde genelde yanılır mısın?
IMG_8389.webp

Burda ne yazıyor Naci

Aşk acısı dediğin şey yarim saat yaw ne acısı.

Tete piyasası olan bir brazilyali. Bizde tutmadı fakat neden zarar edecegimiz şekilde gidilmesi gerektiğini söylüyorsunuz. Sikebahce hiç yararlanamadigi brumayi bile kaç paraya sattı. Bu şekilde yorumlar yapan bence art niyetli
Katılıyorum adam kötü bizde performans vermedi ama başka takımlara uyabilir genç fransada ingilterede oynamış. Pas oyunu oynayan takımlara uyanilir angelino gibi. Bu adamı sürekli boklayanlar kötü niyetlidir ya da psikolojik sıkıntıları vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt